«Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά» - Πρώην συνεργάτιδα τους στο Πρωινό "σπάει" της σιωπή της

Τι συνέβη όταν εργαζόταν στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά» - Πρώην συνεργάτιδα τους στο Πρωινό

Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε για την συνεργασία τους, αποκαλύπτοντας πως είχε περάσει άσχημα εκείνη την περίοδο, κάνοντας επίσης γνωστούς τους λόγους.

Παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, και μίλησε ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάζει, τόσο για την τηλεθέαση όσο και για την οικονομική της κατάσταση.

Αυτή είναι η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

«Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι» αρχικά δήλωσε η Ίνα Ταράντου η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Εμείς, στο Open.

Όσον αφορά την συνεργασία της με το Πρωινό δήλωσε ανοιχτά: «Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή. Το ομολογώ. Πέρασα άσχημα γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι», είπε η παρουσιάστρια η οποία "έκλεψε" στην εκπομπή της συνεργάτη του Λιάγκα και της Σκορδά.

Ποια είναι η Ίνα Ταράντου

Η Ινα ταραντου είναι δημοσιογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας, ενώ εκεί ξεκίνησε την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Το ρεπορτάζ της αναφορικά με τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία ήταν το διαβατήριό της για τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Πράγματι, το 1993 δοκιμάζει τις δυνάμεις στην Αθήνα, όπου ξεκινάει από ρεπόρτερ στο ΣΚΑΙ και σε σύντομο χρονικό διάστημα περνά στην σύνταξη και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Star Channel όπου και παρέμεινε για 14 χρόνια.

Εκτός από την παρουσίαση των δελτίων, συμμετείχε και σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές. Ακολούθησε η παρουσίαση του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, η οποία πρόβαλε και αναδείκνυε τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Παράλληλα εργάστηκε και ως αρχισυντάκτρια, παραγωγός και άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ και για άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY)