Από την Χρηστίδου και τους Λιάγκα - Σκορδά πάει στο OPEN! Ο νέος συνεργάτης της Ίνας Ταράντου

Τον έχουμε γνωρίσει και από την τηλεόραση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Από την Χρηστίδου και τους Λιάγκα - Σκορδά πάει στο OPEN! Ο νέος συνεργάτης της Ίνας Ταράντου

Έτοιμη για την πρεμιέρα της είναι και η εκπομπή της Ίνας Ταράντου , «Εμείς», τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Πέρα από τους πολύτιμους συνεργάτες της στην εκπομπή η παραγωγή του OPEN εξασφάλισε και τη συνεργασία με ένα πολύ γνωστό σκηνοθέτη που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια ανέβασε σήμερα και την πρώτη της ανάρτηση σχετικά με την οριστική πρεμιέρα, που ήταν να γίνει νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο για λόγους που δεν γνωστοποιήθηκαν με σαφήνεια αναβλήθηκε για τις 5 Σεπτέμβρη. Η ομάδα πάντως που έχει καταφέρει να συγκροτήσει είναι πολλά υποσχόμενη και αναμένεται να μπει δυναμικά στη σεζόν και στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτός είναι ο σκηνοθέτης που θα συνεργαστεί με την Ίνα Ταράντου

Στο δελτίο που εξέδωσε ο σταθμός ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων και τα ονόματα των συνεργατών της που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Η δημοσιογραφική ομάδα η οποία απαρτίζεται από τη Λίλα Σταμπούλογλου, τον Γιώργο Οικονομάκη και τη Κωνσταντίνα Δημοπούλου θα «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής αναλαμβάνει ο έμπειρος στις ψυχαγωγικές εκπομπές Άρης Λυχναράς.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με μακρά πορεία στον χώρο. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα», με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό μου», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο» καθώς και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο «Σαν στο σπίτι σας».

Ο Άρης Λυχναράς θα είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής της Ίνας Ταράντου

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM ΙnaTarantou/ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: Instagram opentv

Επιστρέφει στο πλάι της και στην τηλεόραση ο Λευτέρης Λαζάρου

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ο αγαπημένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο masterchef ως κριτή, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής αυτή τη φορά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Ίνας Ταράντου και της νέας της εκπομπής.

Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς με τη συνεργασία και έτσι ο βραβευμένος σεφ θα δοκιμάσει την τύχη του σε νέο κανάλι αυτή τη φορά και φυσικά σε διαφορετικό εγχείρημα, αφού θα τον βλέπουμε να δημιουργεί και όχι να κρίνει τα πιάτα διαγωνιζόμενων όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Oι συζητήσεις του σεφ με τον κανάλι της Παιανίας ήρθαν σε συμφωνία, και όπως φαίνεται θα έχει τη δική του στήλη στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου.

Μιλάμε για τον πρώτο Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, ενώ έχει καταξιωθεί κατά βάση για τα πιάτα του με ψάρι. Επιπροσθέτως του ανήκει και το εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο.