«Έλεγα Θεέ μου, πάρε με...» - Σπάραξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση στην αγκαλιά του Μαυρίκιου Μαυρίκιου

Δάκρυσε μέχρι και ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έλεγα Θεέ μου, πάρε με...» - Σπάραξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση στην αγκαλιά του Μαυρίκιου Μαυρίκιου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκαν στο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, με σκοπό να δούμε πως περνάνε την ημέρα τους. Μάλιστα, το ζευγάρι παραχώρησε και συνέντευξη, μιλώντας για όλα όσα έχουν βιώσει, αλλά και την αποχώρηση τους από το Asia Express.

«Στο Asia Express δεν άντεχα με τίποτα. Θέλω να κάνω παιδιά και φοβόμουν μην κολλήσω κάτι. Ήταν πολύ βρώμικα, είχε φίδια» ανέφερε αρχικά η 23χρονη.

Τα κλάματα της Ιλάειρας Ζήση για τα δύσκολα χρόνια που έχει ζήσει

Μεταξύ άλλων, η Ιλάειρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, όταν ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω του bullying που βίωνε. Με αφορμή την εξομολόγηση αυτή μάλιστα, μίλησε για την δική της εμπειρία και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους.

Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους» εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Ιλαέιρα Ζήση.

«Πολλοί προσπάθησαν να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετά το γάμο τους (δείτε φωτογραφία) αποφάσισαν να κρατήσουν τη ζωή τους λίγο πιο προσωπική και να μην μιλάνε δημόσια πλέον για τη σχέση τους. Ο καλλιτέχνης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο.

Εξομολογήθηκαν ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα στις εκπομπές τους, βάζοντας τους να μιλάνε για τη ζωή τους.

«Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Αυτή η ιστορία έγινε viral και καλώς ή κακώς εγώ φταίω. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».