«Δεν είχαμε λεφτά! Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι...» - Eξομολόγηση από καρδιάς της Κατερίνας Καινούργιου για τα παιδικά της χρόνια

«Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είχαμε λεφτά! Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι...» - Eξομολόγηση από καρδιάς της Κατερίνας Καινούργιου για τα παιδικά της χρόνια

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στα παιδικά της χρόνια. Εκτός του άσχημου ατυχήματος του μπαμπά της που τον έκανε να βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχει δεχτεί και αρκετό bullying στο σχολείο.

Σήμερα 28/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως για ένα ζευγάρι απομίμησης παπουτσιών που φορούσε στο σχολείο, δέχτηκε bullying από συμμαθήτριες της, καθώς την κορόιδευαν.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το σχολείο

«Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μη φανταστείτε και είχα ένα παπούτσι που ήταν απομίμηση γνωστής μάρκας παπουτσιών. Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάτι άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι…», αποκάλυψε.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια σπάνια εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της όσο βρισκόταν στην επιτροπή του GNTM.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό.

Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν».