«Συνεχίζουμε τη μάχη μας...» -Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Δασκαλάκης με το πρόβλημα υγείας του

«Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Συνεχίζουμε τη μάχη μας...» -Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Δασκαλάκης με το πρόβλημα υγείας του

"Μάχη" με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει τη δική του ανηφόρα, ωστόσο, ήδη νιώθει νικητής όπως δηλώνει ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Tον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια… και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου, η Mardi Dinori “είσαι αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου”. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια...και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Saturday, October 8, 2022

Ποιος είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης

Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι μπαμπάς δύο τρισχαριτωμένων μικρών, του Γιάννη, 4,5 ετών, και της Τσαμπίκας, 15 μηνών, και νιώθει μεγάλη χαρά, γιατί μετά από χρόνια προσπάθειας να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα το τραγούδι του «Τι τραβάω» (σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου) βρίσκεται στην 20ή θέση της IFPI.

Όμως, η ζωή του είχε πολλές ανηφόρες για να φτάσει μέχρι εδώ. Βλέποντάς τον, δύσκολα μπορείς να φανταστείς πως ο κομψός άντρας, που ξεσηκώνει το κοινό του όταν ανεβαίνει στην πίστα, κάποτε ζύγιζε 267 κιλά. Σε ηλικία μόλις 13 ετών, εργαζόταν ως πιανίστας στο νυχτερινό κέντρο Πλάκα στη Νυρεμβέργη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από γονείς μετανάστες. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη μου. Όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο φαινόταν.

Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 μου χρόνια να φτάσω τα 105». Ο ίδιος παραδέχεται πως η εφηβεία, σε συνδυασμό με τη βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την καθήλωση για καιρό στο κρεβάτι τον έκαναν να χάσει το μέτρο με το φαγητό.