Χωρίς την Σία Κοσιώνη δίπλα τους - Στην παρέλαση στον Σύνταγμα ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του

Τράβηξαν τα βλέμματα τα νάζια του μικρού Δήμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς την Σία Κοσιώνη δίπλα τους - Στην παρέλαση στον Σύνταγμα ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του

Εντυπωσιακή ήταν η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Σύνταγμα. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους μαθητές των σχολείων της Αθήνας να αποδίδουν φόρο τιμής στους απογόνους μας. Ανάμεσα στα πολιτικά ονόματα που έδωσαν το παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από το γιο του, Δήμο.

Πρόκειται για τον μικρότερο από τα παιδιά του, τον οποίο έχει αποκτήσει μέσα από το γάμο του με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Δήμος Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν τον άφησε λεπτό από τα μάτια του, ενώ τα νάζια του τους "έλιωσαν" όλους. Ο Δήμαρχος είναι χαζομπαμπάς και το αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr.

Κώστας Μπακογιάννης γιος Δήμος Μπακογιάννης

Κώστας Μπακογιάννης Δήμος

Κώστας Μπακογιάννης γιος

Ο πραγματικός λόγος που ο γιος τους δεν πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του, Παύλου

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ζουν την πλήρη ευτυχία, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με το γιο τους, Δήμο, ο οποίος ήρθε στη ζωή τους το 2017, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν.

Πλέον, η γνωστή δημοσιογράφος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων και βιώνει την επαγγελματική καταξίωση, με τους τρεις να περνούν αυτό τον καιρό στιγμές ξεγνοιασιάς.

Παρ’ όλα αυτά, απορία πολλών έχει υπάρξει το όνομα που διάλεξε το ζευγάρι για να πάρει ο γιος του. Πολλοί πίστευαν ότι θα βαφτιστεί «Παύλος», όπως ο πατέρας του Κώστα Μπακογιάννη, που δολοφονήθηκε το 1989 από τη 17 Νοέμβρη, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Δείτε το λόγο στο Athensmagazine.gr