«Από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά...» - Η εξομολόγηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για την προσωπική της ζωή

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά...» - Η εξομολόγηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει με τις κόρες της, όσο όμως και στην προσωπική της ζωή, για την οποία μιλά αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Θα σου πω κάτι, που είναι μια πραγματικότητα. Στο σπίτι της Νατάσας, της Αντριάνας και της Χριστιάνας δεν έχει μπει κανείς. Ποτέ, ποτέ! Ήταν μια αρχή μου που τήρησα από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά κι έτσι αυτό το σπίτι είναι μια γυναικεία υπόθεση, που αφορούσε εμάς τους τρεις.

Είχα πάντα έγνοια τα παιδιά μου να ζούνε ελεύθερα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καμία δεύτερη σκέψη για τις δικές μου επιλογές. Οι δικές μου επιλογές ήταν από το σπίτι κι έξω. Τώρα είναι μεγάλες κι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Είναι το κάστρο μας», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τις δυο κόρες της, που είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Τις δηλώσεις της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.

Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα».