«Κατέληξα 10 ημέρες στο νοσοκομείο με...» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Γιώργου Καπουτζίδη μετά τον τελικό της Eurovision

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κατέληξα 10 ημέρες στο νοσοκομείο με...» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Γιώργου Καπουτζίδη μετά τον τελικό της Eurovision

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε και για την απόφαση του να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά τον περσινό τελικό και την επιστροφή του στην Ελλάδα νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τη νοσηλεία του μετά την Eurovision

«Δεν θα κάνω τη Eurovision. Από πέρσι το σκεφτόμουν και η Μαρία (Κοζάκου) με έκανε να αλλάξω γνώμη και είπα: “ωραία θα το κάνω”. Μια μέρα πριν πετάξω ήμουν έτοιμος να πω πως δεν θα έρθω, γατί είχα το σπασμένο πόδι. Πηγαίνουμε στο Στούντιο ΕΡΤ και έχει αρχίσει αυτό που είχα στον αυχένα να με πονάει φοβερά. Σηκώνομαι την Παρασκευή και το κεφάλι μου ήταν λες και λέω που σηκώνομαι να πάω;

Τέλοσπάντων τα καταφέρνω και ταξιδεύω. Πηγαίνω εκεί. Ήταν δύσκολα. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουνα “θα ήμουν τώρα στο νησάκι, τι το ήθελα;”. Με την Μαρία περνάω εκπληκτικά, την αγαπάω πάρα πολύ. Περνούσα ωραία όταν ήμασταν μαζί στον θάλαμο.

Και μέσα σε όλα –αυτό δεν το έχω ξαναπεί- κολλάω κατι εκεί, δεν ξέρω τι και αρρωσταίνω. Μετά τη Eurovision κατέληξα 10 ημέρες στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Τι άλλο να σου πει ο Θεός για να κάτσεις στα αυγά σου; Προφανώς ήταν ένα μικρόβιο που βρήκε έναν οργανισμό που ήταν εξασθενημένος. Μετά τον πρώτο ημιτελικό είχα ρίγη. Στον τελικό ήμουν με πυρετό. Όταν τελείωσε δεν μπορούσα να κουβαλήσω τίποτα και κρατιόμουν από τη Μαρία να κατέβω τις σκάλες. Την Κυριακή δεν μπορούσα καν να φτιάξω βαλίτσα. Μου την έφτιαξε η Μαρία. Και την Τρίτη βρέθηκα στο νοσοκομείο με 40,8 πυρετό και εξανθήματα σε όλο το σώμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις το απόγευμα της Κυριακής 15/5 ο Γιώργος Καπουτζίδης καθώς επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την ολοκλήρωση του 66ου διαγωνισμού της Eurovision 2022.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την Ελληνική συμμετοχή αλλά και για τον σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε την ώρα που γινόταν ο σχολιασμός του διαγωνισμού.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η κορούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε. Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά.

Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους. Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα. (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ».