«Και του χρόνου» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έντυσε τον γιο της τσολιά για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Stamatina Tsimtsili
Instagram / Stamatina Tsimtsili

Ένα απολαυστικό τριήμερο αναμένεται να απολαύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς θα αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδάκια τους.

Μάλιστα, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, η παρουσιάστρια έδωσε φυσικά το παρών μαζί με τις κόρες και τον γιο της στην μαθητικά παρέλαση, με την ίδια να ντύνει τον μικρό Γιάννη – Εφραίμ με στολή τσολιά, ενώ στην παρέλαση βρέθηκε και ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του.

Φυσικά, έκλεψε αναμφισβήτητα την παράσταση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και μια σχετική φωτογραφία.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της ντυμένο τσολιά για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της ντυμένο τσολιά για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η οικογενειακή βόλτα που έκαναν πριν μερικές μέρες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που τελειώνει η εκπομπή της, Happy Day, επιστρέφει στο σπίτι της και στην αγκαλιά των παιδιών της και προσπαθεί να περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να αναπληρώσει τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας που χάθηκαν (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της).

Τα Σαββατοκύριακα, λοιπόν, που είναι μέρες ελεύθερες για όλη την οικογένεια, έχει αποφασίσει να κάνει μαζί τους όσα δεν μπορούν μέσα στη βδομάδα. Έτσι, το Σάββατο 22/10, η ίδια αποφάσισε να πάρει τον γιο και τις κόρες της, μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και να επισκεφθούν το Πολεμικό Μουσείο, ώστε και να διασκεδάσουν, αλλά και να εκπαιδευτούν.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές τους έξω από τον χώρο του μουσείου, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδί

Σταματίνα Τσιμτσιλή βόλτα