Παραλίγο να καεί μέσα στο σπίτι της - Η άγνωστη περιπέτεια της Ουρανίας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παραλίγο να καεί μέσα στο σπίτι της - Η άγνωστη περιπέτεια της Ουρανίας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή του Ρετιρέ, ενώ αποκάλυψε και το περιστατικό που παραλίγο να καεί μέσα στο σπίτι της.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

«Είμαι σε καραντίνα γιατί στο παρελθόν είχα περάσει λοίμωξη του αναπνευστικού και υπάρχει μια ευπάθεια. Ο γιατρός μού είπε στα ίσα και κοφτά ότι αν αρρωστήσω, θα πεθάνω. Έβγαλα καλά λεφτά κι έζησα καλά. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου, η πρώτη ήταν ο πατέρας μου, τον έχασα στα 17 μου από τροχαίο.

Αυτή η τραυματική μου εμπειρία δεν έχει περάσει ακόμα. Πήγα να καώ στο σπίτι μου, ήταν τραγικό. Είχα δύο σόμπες τεράστιες, πέρασα με τη μπέρτα κι έπιασε φωτιά η άκρη της μπέρτας. Αν είχε έρθει πάνω μου, τελείωσε, γιατί ήμουν μόνη μου. Την εποχή του Ρετιρέ την είχα ψωνίσει και με επανέφερε η αδερφή μου. Είχα αποκτήσει ένα ύφος. Στο δρόμο με φώναζαν ξινή, δεν είχα κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Λίγα λόγια για τη Νεφέλη Ορφανού

Η Νεφέλη Ορφανού είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
  • Πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση στο θέατρο στο Εθνικό Θέατρο με το «Βυσσινόκηπο» του Τσέχωφ.
  • Υπήρξε μέλος του Σ.Ε.Η.
  • Έχει διδάξει στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Σταύρου Δελή (2002 - 2007).