«Τον Γιάννη Δαλιανίδη δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος... » - Η Νεφέλη Ορφανού αποκαλύπτει για τη συνεργασία της με το Δαλιανίδη

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τον Γιάννη Δαλιανίδη δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος... » - Η Νεφέλη Ορφανού αποκαλύπτει για τη συνεργασία της με το Δαλιανίδη

Η Νεφέλη Ορφανού βρέθηκε καλεσμένη της Τετάρτη 25/5 στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που χτες φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καζάκας και «τρέλανε» με την ατάκα του. Μεταξύ άλλων, η Ορφανού μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του «Ρετιρέ». Τη ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη ελληνική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

«Το πρώτο ήταν το Ρετιρέ κι από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από την προσωπική του φίλη Μαρλαίν κι έλεγε θα δω. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία» είπε η Νεφέλη Ορφανού.

«Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη; Ηλιθιότητες. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια» πρόσθεσε η Νεφέλη Ορφανού.

Λίγα λόγια για τη Νεφέλη Ορφανού

Η Νεφέλη Ορφανού είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
  • Πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση στο θέατρο στο Εθνικό Θέατρο με το «Βυσσινόκηπο» του Τσέχωφ.
  • Υπήρξε μέλος του Σ.Ε.Η.
  • Έχει διδάξει στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Σταύρου Δελή (2002 - 2007).