28η Οκτωβρίου: Κρατώντας ψηλά δύο ελληνικές σημαίες - Συγκίνηση με τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου στην παρέλαση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τις παρελάσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» παρακολούθησαν το πρωί της Παρασκευής 28/10 οι Έλληνες, με πολλούς φυσικά celebrities να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετά στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

Πολλοί λοιπόν, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πήραν τα παιδιά τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους, κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έδωσε το παρών στη μαθητική παρέλαση με τα παιδιά της και μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Μάλιστα, ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν αυτό του μικρού Αρίωνα να περπατά κρατώντας δύο ελληνικές σημαίες.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου με τον γιο της την 28η Οκτωβρίου

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου με τον γιο της την 28η Οκτωβρίου
Instagram Katerina Karavatou

Ποδηλατάδα με την Αέλια και το Αρίωνα έκανε πριν μερικές μέρες η γνωστή παρουσιάστρια

Αν και τα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου είναι δυσάρεστα, η ίδια προσπαθεί να περνάει τον χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται, κάνοντας πράγματα με τα παιδιά της, όσο ακόμα είναι "ελεύθερη". Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους και τις αποδράσεις τους και αυτό έκανε για άλλη μία φορά την Δευτέρα 5/9.

Η ίδια, ανέβασε, λοιπόν, μερικά στιγμιότυπα με την κόρη και τον γιο της, την ώρα που πήγαιναν βόλτα με τα ποδήλατά τους, σε άγνωστη τοποθεσία, έχοντας βάλει και ένα ασπρόμαυρο φίλτρο που έκανε το κλικ λίγο πιο καλλιτεχνικό και ίσως πιο φθινοπωρινό, θα έλεγε κανείς. Έτσι, παρατηρούμε και πόσο έχουν μεγαλώσει, ενώ κάθε φορά γίνονται όλο και πιο πολύ ανεξάρτητοι.

Τα σχόλια στο Instagram "έπεσαν βροχή" και κάθε μανούλα εκεί έξω μπορεί να καταλάβει την παρουσιάστρια, που παρατηρεί περήφανη τις δύο αδυναμίες της.

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Κατερίνα Καραβάτου γιος