Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου - Η κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη στους φωτογράφους

Που βρέθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου - Η κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη στους φωτογράφους

Στα δικαστήρια βρέθηκαν πρόσφατα ο Θοδωρής Μαραντίνης με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου. Αφορμή στάθηκε η διατροφή την οποία δεν πληρώνει ο τραγουδιστής, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η δουλειά του δεν πηγαίνει καλά, άρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Οι αποκαλύψεις που έγιναν για το ζευγάρι μετά το χωρισμό του που κανείς δεν γνώριζε ήταν "φωτιά", με το twitter να πετάει τα "καρφιά" του και να τους βάζει στο στόχαστρο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ωστόσο, η απόφαση που πήρε λίγο αργότερα θα ανατρέψει όπως φαίνεται τα πάντα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την διαμάχη

Ο τραγουδιστής προσπαθεί να δει με ψυχραιμία το γεγονός και το βράδυ της Πέμπτης 27/10 βρέθηκε στον Σταυρό του Νότου Plus όπου απόλαυσε την Κατερίνα Παπουτσάκη. Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά στους φωτογράφους.

Θοδωρής Μαραντίνης διατροφή

Τι είπε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δίκη

Στο μεταξύ, κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο εν λόγω ζήτημα, παρά μόνο η παρουσιάστρια που κατά την διάρκεια της εκπομπής της προχώρησε σε μια φράση όλο νόημα και έμεινε εκεί χωρίς να μιλήσει περαιτέρω.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μάλιστα, παραχώρησε και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τα όλα όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν. Ο ίδιος έκανε ένα flashback στα τραγούδια των Onirama που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.