«Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Η απάντηση στις κατηγορίες πως είχε χτυπήσει πρώην συνεργάτη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ θέλησε να σχολιάσει και το δικαστήριο που είχε ο δεύτερος με παλαιό του συνεργάτη μετά από κατηγορία για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα ο κ. Σεφερλής βρέθηκε στα δικαστήρια καθώς ηθοποιός που είχε συνεργαστεί είχε καταγγείλει πως "μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές" - δείτε εδώ ποιος.

Τι είπε ο Καπετάνιος για το περιστατικό

«Όταν παίζεις έναν ρόλο που αυτό πρέπει να γίνει, θα το ανεχθείς. Δεν είναι ο άλλος τρελός να σε «σκοτώσει». Προσέχει. Υπάρχει σεβασμός. Αυτό τα λέει όλα. Κι ο Μάρκος ξέρει να σέβεται. Δεν έχει ξεπεράσει ποτέ αυτά τα όρια. Ό,τι γίνεται είναι στο πλαίσιο του ρόλου. Υπάρχει σεβασμός και τρόπος προς τον συνάδελφο. Έχουν τρόπο που γίνονται αυτές οι σκηνές. Δεν ξεπερνά τα όρια. Ο άλλος που τον έχει… ξεχάσει η μάνα του βγαίνει και λέει «με βάραγε ο Σεφερλής». Κι έγινε το δικαστήριο και το κέρδισε ο Σεφερλής. Εγώ θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια γιατί ξεχνούσε τα λόγια του ο Θόδωρος Κατσαδράμης στην «Καλή πεθερά». Κι είχα φάει κι οχτώ κουραμπιέδες. Χαστούκι και κουραμπιές για να γίνει σωστά το πλάνο», είπε ξεσπώντας.

Μάρκος Σεφερλής Γιάννης Καπετάνιος

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία τους

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Καπετάνιος, με αφορμή την σειρά "Super Mammy" που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 και στην αρχή είχε ξεσπάσει μεγάλο σάλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για την πορεία του στο θέατρο.

Ο Καπετάνιος μετράει πολλά χρόνια στο πλευρό του Σεφερλή και μαζί έχουν ανεβάσει πολύ επιτυχημένες κωμικές παραστάσεις στο Δελφονάριο.

Μάρκος Σεφερλής. Μιλήστε μου για τον άνθρωπο και συνεργάτη που είστε δίπλα του τόσα χρόνια…

Το Μάρκο τον πρωτοσυνάντησα στο Δελφινάριο το 1998 και είδα ότι μαγνήτιζε το κοινό και ειδικά τα παιδιά. Θυμάμαι τότε είχα δώσει 5.000 αυτόγραφα, ενώ πριν δεν έδινα πάνω από 1.000. Είχαμε ουρές. Είδα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μέλλον μπροστά του. Μετά από αυτό εγώ ήμουν για τέσσερα χρόνια με τον Χάρρυ Κλυνν και ξανά ανταμώσαμε με τον Μάρκο σε μια άλλη παραγωγή και από το 2003 κολλήσαμε. Είχα δει ότι ήταν ένα αεροπλάνο προς απογείωση με τη μύτη προς τα πάνω. Δέσαμε και μας αγάπησε ο κόσμος μαζί. Ο Μάρκος είναι από τους λίγους που με εκμεταλλεύτηκε σωστά και μου έδωσε πράγματα που να μου πηγαίνουν.

Πιστεύετε ότι το ότι είστε τόσα χρόνια συνεργάτης του, σας έχει κλείσει επαγγελματικές πόρτες;

Σίγουρα το ότι είμαι συνέχεια με τον Σεφερλή μου έχει κλείσει επαγγελματικές πόρτες. Στην αρχή με έπαιρναν τηλέφωνα και μου έκαναν προτάσεις, αλλά μετά είδαν ότι δεν ξεκόλλαγα από εκεί και σταμάτησαν. Έφυγα στην πορεία για κάποια χρόνια, δούλεψα με τον Ψάλτη και τον Βουτσά, αλλά ξανά γύρισα. Με ένοιαζε μόνο να είμαι εργάτης του θέατρου. Να κάνω τον ρόλο μου και να γυρνάω σπίτι μου με το μεροκάματό μου. Ούτε θιασάρχης ήθελα να γίνω, ούτε να μεγαλουργήσω. Φυσικά όσοι δεν συμπαθούσαν τον Σεφερλή, έπαιρνε η μπάλα κι εμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν ήθελα να κάνω κάτι, δεν θα το έκανα. Ποτέ δεν με εμπόδισε ο Μάρκος.

Γιάννης Καπετάνιος