«Η εκπομπή είχε...» - Η Φαίη Σκορδά "έσπασε" τη σιωπή της για τους λόγους αποχώρησης από τον ΑΝΤ1

Η απάντηση για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η εκπομπή είχε...» - Η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και για πρώτη φορά αποκάλυψε ανοιχτά τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να μετακομίσει στον ΣΚΑΙ, έπειτα από 9 χρόνια που παρουσίαζε την πρωινή ζώνη με την εκπομπή Πρωινό.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που γινόντουσαν οι συζητήσεις και στο γεγονός πως υπέγραψε με τον σταθμό του Φαλήρου στις 20 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές ημέρες προετοιμασίας.

Οι λόγοι που οδήγησαν την Φαίη Σκορδά εκτός ΑΝΤ1

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν κάνω εύκολα αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν σημαντικοί λόγοι, δεν έγινε επάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πολύ συνειδητά βρίσκομαι πια στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω ψυχαγωγία, τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν» ανέφερε αρχικά για τους λόγους αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1.

Η αναφορά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Η άσχημη εμπειρία συνεργάτιδα του Λιάγκα και της Σκορδά στο Πρωινό

Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε για την συνεργασία τους, αποκαλύπτοντας πως είχε περάσει άσχημα εκείνη την περίοδο, κάνοντας επίσης γνωστούς τους λόγους.

Παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, και μίλησε ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάζει, τόσο για την τηλεθέαση όσο και για την οικονομική της κατάσταση.

«Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι» αρχικά δήλωσε η Ίνα Ταράντου η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Εμείς, στο Open.

Όσον αφορά την συνεργασία της με το Πρωινό δήλωσε ανοιχτά: «Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή. Το ομολογώ. Πέρασα άσχημα γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι», είπε η παρουσιάστρια η οποία "έκλεψε" στην εκπομπή της συνεργάτη του Λιάγκα και της Σκορδά.