«Αν φέρει ο Θεός ένα δεύτερο παιδί...» - H συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τι εξωσωματικές

Όσα είπε για την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, σε συνέντευξή της στην Real αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τη σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και τον μεγάλο αγώνα που έκανε για να έρθει στον κόσμο ο γιος της, καθώς έκανε 3 εξωσωματικές (δείτε και το λόγο που απείχε χρόνια από την τηλεόραση)

Η εξομολόγηση τις Μαρίνας Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές

Πόσο έχει αλλάξει το παιδί τη σχέση σας;

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που προσπαθούμε για τη σχέση και την οικογένεια, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας αγαπιόμαστε πολύ και έχει και το παιδί μεγάλη αγάπη. Δεν είναι όλα τέλεια, σε ένα ροζ συννεφάκι. Οπως σε όλα τα ζευγάρια, θα υπάρχουν εντάσεις θα υπάρχουν διαφωνίες γιατί είμαστε ζωντανοί οργανισμοί, αλλά είμαστε τόσο ο ένας πάνω στον άλλο. Ξέρει ο καθένας το όρια του άλλου, έχουμε ο καθένας διαφορετικά ωράρια, αλλά πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και υπάρχει μια ηρεμία στο σπίτι γενικά.

Μπορεί να άλλαξε το θέμα της ελευθερίας στον αυθορμητισμό μιας εξόδου, γιατί τώρα δεν μπορούμε να βγούμε όπως παλιά -δεν είμαστε δύο, είμαστε τρεις- αλλά έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με το παιδί και το παιδί σε δικό μας πρόγραμμα. Τώρα που έχει μεγαλώσει και επικοινωνεί είναι η καλύτερη παρέα Και περνάμε πολύ ωραία οι τρεις μας.

Μελίνα Ασλάνογλου σύζυγος εξωσωματικές

Υπάρχει χρόνος για τους δυο σας;

Φροντίζουμε μια φορά την εβδομάδα πάντα να κάνουμε κάτι οι δυο μας να πάμε για φαγητό, να πάμε για ποτό ή και να μη βγούμε, αλλά να κάτσουμε οι δυο μας για να δούμε μια ταινία, να μιλήσουμε, να πιούμε ένα κρασί- πάντα το κάνουμε αυτό. Προσπαθούμε και οι δύο νά κρατάμε τη σχέση ζωντανή.

Σκέφτεστε να κάνετε δεύτερο παιδί;

Εκανα τον Κωνσταντίνο μου με τρεις εξωσωματικές οπότε, αν φέρει ο Θεός ένα δεύτερο παιδάκι, δεν θα πούμε όχι.

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο εκείνη

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία γυναίκα που έχει ανθρώπους δίπλα της που την στηρίζουν σε κάθε βήμα και απόφασή της, η διαδικασία που πέρασε είναι πολύ δύσκολη και φέρνει πολύ μοναξιά, καθώς δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν το ζει να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

«Προσπάθησα τρεις φορές και ήταν δύσκολη περίοδος πολύ. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτή τη δύναμη, γιατί, μπορεί να έχεις φίλους, ανθρώπους που σ' αγαπάνε δίπλα σου, αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέλησή μου και τέτοια η πίστη μου σ'αυτό που δεν το έβαλα κάτω.

Δηλαδή έλεγα "αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά, αλλά θα γίνει". Γιατί δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είπαν ότι είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη φορά που άκουσε πως η προσπάθεια απέτυχε, απάντησε πως "έπεσε": «Πολύ κλάμα και με πέτυχε στον δρόμο να οδηγώ το αυτοκίνητο μόνη μου. Σταμάτησα και έκλαιγα. Και μετά λέω "τελείωσε τώρα, πάμε στο επόμενο βήμα"» και με την ίδια υπομονή αντιμετώπιζε τις αποτυχίες κάθε φορά.