«Με αλλά διαβάσαμε...» - Έξαλλος ο Γιάννης Σμαραγδής με δημοσιεύματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Πρόκειται για απρεπή πράξη του εμπλεκομένου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Έξαλλος είναι ο Γιάννης Σμαραγδής (μετά το θάνατο της συζύγου του)με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, έπειτα από δηλώσεις που έκανε ο δεύτερος.

Σε ανακοίνωση που έστειλε στο «S» και στην Σάσα Σταμάτη η εταιρεία παραγωγής "Έσφαξε με το γάντι" τον νικητή του Survivor 1 του ΣΚΑΙ, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο.

Η ανακοίνωση του Σμαραγδή για τον Αγγελόπουλο

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία “Καποδίστριας”, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του “Survivor” Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Οπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Ελληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης».

«Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Αγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Ελληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας “El Greco”, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία».

Για τον Ιωάννη Καποδίστρια έχει πει: «Δεν είναι μόνο ο καλύτερος κυβερνήτης μετά τους αρχαίους Ελληνες, αλλά η πιο αγαθή, άδολη και ανιδιοτελής προσωπικότητα των νεότερων ελληνικών χρόνων. Και, κυρίως, είναι -δεν λέω “ήταν”- ένας βαθύτατος φορέας του ελληνικού αισθήματος, που εμπεριέχει τους αρχαίους Ελληνες και τη στάση της ζωής τους, αλλά ήταν και είναι βαθύτατος πιστός της ελληνικής Ορθοδοξίας, που εμπεριέχει ελευθερία. Θέλω να πιστεύω ότι η ταινία θα συμβάλει στο να επιταχυνθεί η αγιοποίηση αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, γιατί είναι πρότυπο, που μόνο το καλό έπραξε και έδειξε πώς πρέπει να είμαστε εμείς, οι Ελληνες, αύριο, με πίστη και αγάπη για τους άλλους».

Στο επίκεντρο ξανά ο Αγγελόπουλος μετά την κόντρα του με τον Κατσούλη

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει στην τηλεόραση, ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το Survivor All Star. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ερώτηση που δέχτηκε ο πρώτος για τον δεύτερο και απάντησε πως "είναι ένας άγνωστος άνθρωπος", που έφερε την άμεση αντίδραση του - δείτε εδώ.

Ο νικητής του Survivor 4 λοιπόν, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weekend, θέλησε να αναφερθεί στην μεταξύ τους κόντρα και να... ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά.

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές...Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει» ανέφερε, φανερά ενοχλημένος.

«Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι», συνέχισε.