«Κύριε Ελέησον! Aυτό το παιδί...» - Κόλαφος ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά του Σάκη Κατσούλη

Η απάντηση μετά τις αιχμηρές του δηλώσεις πως δεν αξίζει να πάει στο Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κύριε Ελέησον! Aυτό το παιδί...» - Κόλαφος ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά του Σάκη Κατσούλη

O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με σκοπό να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τις κατάλαβε όπως φαίνεται εντελώς διαφορετικά.

Οι δυο νικητές του Survivor έχουν ξεκινήσει μια νέα κόντρα στην ελληνικής τηλεόραση και όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Η απάντηση του Αγγελόπουλου στον Κατσούλη

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε.

Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Μάλιστα, τοποθετήθηκε και στα face δημοσιεύματα που γράφτηκαν για μια ταινία του Σμαραγδή, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης μέσα από ανακοίνωση του να τον "σφάξει με το γάντι".

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων

Οι δηλώσεις του Κατσούλη που τον έκαναν έξαλλο

Ο νικητής του Survivor 4 είπε στην εκπομπή Open Weekend, λίγες ώρες πριν...

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές...Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει» ανέφερε, φανερά ενοχλημένος.

«Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι», συνέχισε.