Ταξίδι "άστραπή" για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα στον Ψηλορείτη - Η ανάρτηση στο instagram

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς είναι αχώριστοι -δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι παντρεμένοι. Μεταξύ άλλων, τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στην Κρήτη όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της, Όλγας Κεφαλογιάννη και συγκεκριμένα στα Ανώγεια.

Μάλιστα, το ζευγάρι ανέβηκε και στον Ψηλορείτη στα 1500 μέτρα ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο Βασίλης Σκουλάς. Μάλιστα, στην ανάρτηση που δημοσίευσε δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Ποιος είδε φάρο στον Ψηλορείτη! Στα 1500 μέτρα υψόμετρο, εκεί που συναντάς βοσκούς και περιπατητές, βρεθήκαμε με τον μεγαλύτερο μουσικό της Κρήτης Βασίλη Σκουλά».

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 6/9 μέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς πέρυσι την ίδια ημέρα έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της. Η καθημερινότητα του ζευγαριού από τότε έχει αλλάξει πολύ και αρκετά συχνά πραγματοποιούν οικογενειακές εξόδους.

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια των μωρών της, θέλησε για πρώτη φορά να προχωρήσει σε μια πολύ προσωπική στιγμή της ζωής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου κρατάει στην αγκαλιά της το ένα από τα μωράκια της. «Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογάννη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των διδύμων