«Για 1% να κάνεις τέτοια αισχρά πράγματα; Λυπάμαι» - Απασφάλισε ο Δημήτρης Καμπουράκης

«Δεν υπάρχει καμία γνώση και δεν ενδιαφέρει και πολλούς από τους συναδέλφους που βλέπουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Για 1% να κάνεις τέτοια αισχρά πράγματα; Λυπάμαι» - Απασφάλισε ο Δημήτρης Καμπουράκης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) ο Δημήτρης Καμπουράκης παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε "ανοίξει" την καρδιά του και είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως έχει φοβηθεί για την σωματική του ακεραιότητα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμπουράκη

«Οι εκπομπές, οι παρουσιαστές, οι ρεπόρτερ μπαίνουν σε λεπτομέρειες φρικαλέες λες και το κοινό είναι ηδονοβλεψίες. Η είδηση είναι ότι ένας 50χρονος με status εκπόρνευε μία 12χρονη. Αυτό είναι είδηση.

Αυτό να αναλύσουμε και να δούμε. Τώρα να ψάχνω και να κάνω ρεπορτάζ ποια ήταν την ψυχιατρική κατάσταση του παιδιού τι εξυπηρετεί; Εξυπηρετούν την αρρώστια του κοινού. Για 1% παραπάνω ή 10 κλικ παραπάνω στο διαδίκτυο να κάνεις τέτοια αισχρά πράγματα; Λυπάμαι.

Δεν υπάρχει καμία γνώση στις ψυχαγωγικές εκπομπές ως προς τη διαχείριση της ενημέρωσης. Υπάρχει μία μανία να κάνουμε 2% και 3% παραπάνω τηλεθέαση και να νικήσουμε τον απέναντι. Δεν υπάρχει καμία γνώση και δεν ενδιαφέρει και πολλούς από τους συναδέλφους που βλέπουμε».

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη - "Θα είχε μπει η φωτιά μέσα αν..."

Έκρηξη σημειώθηκε στην πολυκατοικία του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη πριν από πάρα πολύ καιρό, όταν άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στο σπίτι του με γκαζάκια. O δημοσιογράφος - που έχει αποκαλύψει πότε θα σταματήσει από την τηλεόραση - ανέφερε στην εκπομπή του Σήμερα πως "Ο κρότος ήταν φοβερός, είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη".

«Αν δεν είχα αυτή τη θωρακισμένη πόρτα, θα είχε μπει η φωτιά μέσα. Εντωμεταξύ εδώ έμενε η πεθερά μου που έτυχε να μην είναι εδώ. Αν ήταν εδώ η γιαγιά θα είχαμε ιστορίες. Τρόμαξα, καταρχήν είναι έκπληξη και στη συνέχεια σκέφτεσαι θα καούν οι άνθρωποί μου. Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει αστυνομία και πυροσβεστική».

Μάλιστα, ανέφερε ότι στο σπίτι του είχε κάμερες οι οποίες κατέγραψαν τον δράστη: «Ήρθε τυπάκος περπατητός, στήθηκε εδώ στο πλατύσκαλο με έναν σάκο που μέσα είχε τα γκαζάκια, τους έβαλε φωτιά, και έφυγε τρέχοντας. Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του, είχε μουσάκι».