Πολύ ευχάριστα νέα για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα, τον οποίο προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ο νικητής του survivor ήταν μέσα στο ριάλιτι, ενώ μέχρι σήμερα δεν την έχουν κρύψει λεπτό.

Οι δυο τους λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και το αποκάλυψαν μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram.

Φουλ ερωτευμένοι Σχίζας - Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας όχι μόνο συγκατοικούν αλλά ολοκλήρωσαν και την διαδικασία μετακόμισης σε νέο σπίτι.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα με την κουζίνα και το σαλόνι στο ίδιο μέρος, ενώ στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει το τζάκι, κάτω από την τηλεόραση (δείτε που έκανε ο Σχίζας τατουάζ την Αλεξάνδρα).

Aλεξάνδρα και Στάθης βγήκαν στον αέρα του Πρωινού μας και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησαν για τον έρωτα τους, ενώ αποκάλυψαν και το νέο τους επαγγελματικό βήμα που θα γίνει από κοινού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ανοίξουν ένα street food μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αλεξάνδρα, θα ανοίξει και νέο κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι στο οποίο θα υπάρχουν και κοσμήματα της εταιρίας του Στάθη.

«Κοίταξε να δεις, με εμένα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί ήμουν από μικρή δεσμευμένη. Προσπαθώ να μη βάζω τίτλους, δηλαδή, ζω το τώρα, το ζω πολύ ωραία. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε, αγαπιόμαστε, είμαστε και πολλά χρόνια μαζί δηλαδή δεν είμαστε απλά ερωτευμένοι», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τα "καυτά" της φιλιά με τον Σχίζα σε σπηλιά).