Καίτη Φίνου: «Είχα 10 χρόνια να έρθω σε σεξουαλική επαφή! Είπα ώπα όταν...»

«Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καίτη Φίνου: «Είχα 10 χρόνια να έρθω σε σεξουαλική επαφή! Είπα ώπα όταν...»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και αποκάλυψε στον παρουσιαστή, Μιχάλη Κεφαλογιάννη πως απείχε από την ερωτική για 10 χρόνια, όταν και σταμάτησε το ποτό.

Δεν δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί πότε και πως πήρε τελικά την απόφαση να κάνει πάλι έρωτα, με έναν άνδρα να ήταν η αφορμή που της έγινε το "κλικ".

Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για την ερωτική της ζωή

«Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν τύπο, που δεν ήταν όμορφος, αλλά είχε αυτό το σεξαπίλ… Μετά από 10 χρόνια- 10 χρόνια μιλάμε- είπα “ώπα, έφτασε η ώρα!”. Ήμουν 40 και στα 50 μου, ξύπνησε αυτό», είπε χαρακτηριστικά (δείτε τι είχε πει και για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη).

«Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά»

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) η Καίτη Φίνου μετά από το ατύχημα που είχε, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μέσα σε όλα το παράπονό της καθώς πλέον δεν της γίνονται προτάσεις στην τηλεόραση.

«Είμαι από τους ανθρώπους που ό,τι κι αν πω ότι μου συνέβη για να δώσω ένα μάθημα στους άλλους θα με προσπεράσουν. Θα βγει μετά ένα όνομα και θα πει “πέρασα κατάθλιψη” και να τα καλέσματα για να δουλέψουν σε εκπομπή, να τα σίριαλ.

Με βλέπεις πουθενά; Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά. Εδώ εγώ είμαι. 33 σίριαλ έγιναν… Γιατί; Γιατί είμαι των 80s; Γιατί φόραγα βλεφαρίδες, τώρα δεν φοράνε; Μου έχουν πει ότι είμαι χοντρή. Ο Μάρκος Τάγαρης, ο θεατρικός επιχειρηματίας μου είχε πει “πώς έγινες;”».