"Δέχτηκε 15 με 20 μαχαιριές σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα" - Εξελίξεις με την κατάσταση υγείας του Γιάννη Μάρκου

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου του γύρω από τις νέες πληροφορίες της υπόθεσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης επίθεσης του Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής 28ης, από έναν 26χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές για τη σειρά τους στην ουρά έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή (δείτε βίντεο ντοκουμέντο). Ήδη έχει συλληφθεί ο 19χρονος φίλος του για συνεργία, ενώ έχει ξεκινήσει άνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώτου.

Ο δικηγόρος του 58χρονου, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υγεία του, αλλά και τις έρευνες της Αστυνομίας.

Εξελίξεις με την υπόθεση του Γιάννη Μάρκου

«Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πως αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο», είπε ο δικηγόρος.

«Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες τους σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση».

Ο δικηγόρος επίσης τόνισε πως ο επιχειρηματίας είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ για τον δράστη σημείωσε ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει ξανακάνει παρόμοια επίθεση. «Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα και ο τρόπος τους, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει», είπε.

Η πρώτη ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Η Τζούλια Νόβα , που είναι πρώην σύντροφος του, έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην την παίρνουν τηλέφωνο, καθώς δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση και πως όλα θα τα εξηγήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας μόλις βγει από το νοσοκομείο.

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Νόβα για Γιάννη Μάρκου