«Τα τελευταία δυο χρόνια...» - Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου

«Έχω περάσει δύσκολα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για τον σοβαρό τραυματισμό της μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου στο περιοδικό Gala και στο δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση), αποκάλυψε τα όσα βίωσε την περίοδο της καραντίνας, λέγοντας πως τα τελευταία δυο χρόνια ήταν δύσκολα.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Κλέλια του Maestro

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω το χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου και να το φροντίζω.

Τι τραυματισμός ήταν αυτός;

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.

κλέλια ανδριολάτου instagram

Ποια είναι τελικά η Κλέλια Ανδριoλάτου

Υπερ-ταλαντούχα, υπερ-sexy, όλα τα έχει στον... υπερθετικό βαθμό η Κλέλια Ανδριολάτου, που έγινε φέτος η νέα “μούσα” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο “Maestrο” του Mega -και δική μας επίσης-, συνδυάζοντας ιδανικά μια αγνή παιδικότητα με μια θηλυκή φιγούρα. Η σειρά απογειώθηκε από τηλεοπτικό κοινό και social για όλους τους... προφανείς λόγους που πάντα ακολουθούν τον δημιουργό στις παραγωγές του, ωστόσο όλοι έκαναν λίγο παραπάνω... focus στο όμορφο κορίτσι που από τα πρώτα... δευτερόλεπτα τούς χορεύει όλους στον δικό της αισθησιακό ρυθμό – θεατές και συμπρωταγωνιστές!

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Με αυτήν τη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram, η Κλέλια περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη που είχε στα... νιάτα της να στέλνει φιλάκια σε όλους, ποζάροντας με χάρη στον φακό. Ναζιάρα και τσαχπίνα ξανθο-κοτσιδού, δύσκολα μπορούσε κάποιος να αντισταθεί στην 5χρονη (ούτε και τώρα, πάντως, στα 26 της), κερδίζοντας έτσι την εύνοια των γονιών της, που δεν της χαλούσαν χατίρι. Άλλωστε, το ζητούμενο ήταν να γίνεται το δικό της και είχε τον τρόπο της για να το πετυχαίνει – με ένα φιλί, σίγουρα!

κλέλια ανδριολάτου

“Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει”, είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην “Ελένη” λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Maestro” στο Mega για την πρώτη του γνωριμία με την ξανθιά κούκλα Κλέλια Ανδριολάτου, πυ έμελλε να γίνει η “μούσα” του φέτος στη νέα σειρά που σπάει ήδη ρεκόρ τηλεθέασης. Και όχι άδικα, αφού μέσα στη φράση αυτή κλείνεται εύκολα όλη η ιδιοσυγκρασία της πρωταγωνίστριάς του, αρχής γενομένης από την εξωτερική της εμφάνιση φυσικά που... σε πουλάει και σε αγοράζει, επίσης. Γαλανομάτα “μάγισσα” και φυσική ξανθιά, έχει κάτι επάνω της από... Σουηδία, αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση διαθέτει και έντονο ιταλικό ταμπεραμέντο. Αυτά τα ζτοιχεία, άλλωστε, ήταν που στα 14 χρόνια της την οδήγησαν να χτυπήσει την πόρτα ενός πρακτορείου μοντέλου, για να μπει στον χώρο του modelling. Έτσι έγινε η αρχή, με την Κλέλια να περπατά σε πασαρέλες, να δοκιμάζει ρούχα, αλλά και τις αντοχές της στον χώρο της μόδας, που δεν ήταν και... πολλές.

κλέλια ανδριολάτου περιοδικό you

Αν και διέγραψε μια αξιόλογη πορεία, με φωτογραφίσεις στη Vogue, το Elle, με σημαντικές συνεργασίες και φιλίες καρδιάς με την Έλενα Χριστοπούλου (που την πήρε υπό την προστασία της) και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ταξίδια στο Παρίσι για δουλειές, εκείνη αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και στη ζωή της, επίσης. Αρχικά σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και μετά έκανε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ, ανακαλύπτοντας ότι η αγάπη της για την υποκριτική ήταν μεγαλύτερη. Θεσσαλονικιά γαρ, δεν ήθελε και πολύ να παρατήσει ό,τι έκανε και να αφοσιωθεί ψυχή και σώματι στο θέατρο. Η πρώτη μας γνωριμία μαζί της έγινε μέσα από το “Μπρούσκο”, με τον Αντρέα Γεωργίου να την ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και τη γλύκα της ταυτόχρονα. Ο δρόμος είχε ανοίξει και ήταν μακρύς... Η επιτυχία την... περίμενε στη γωνία μέσα από τον ρόλο της “Κλέλιας”, που της εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια ο Παπακαλιάτης, αφού τον κέρδισε με την πρώτη ματιά. «Είχα μάθει για την Κλέλια από συναδέλφους και από τους δασκάλους της στη σχολή. Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει στο σενάριο. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα "σε ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα". Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει». Σοφά τα λόγια του...

Το πιο θηλυκό “πακέτο”!

Πρόσωπο αψεγάδιαστο, λάγνο βλέμμα και κορμί θανατηφόρο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Η Κλέλια διαθέτει όλο το “πακέτο” που την κατατάσσει στα πιο sexy κορίτσια της γενιάς της. Αν και η ίδια γνωρίζει καλά τα “όπλα” της, έχει αυτό τον τρόπο να τα αναδεικνύει με sexy διακριτικότητα, χωρίς ίχνος πρόκλησης ή χυδαιότητας.

κλέλια ανδριολάτου maestro

Η επιτυχία της, άλλωστε, βρίσκεται ακριβώς σε αυτό: Είναι ένα σούπερ θηλυκό που δεν επιδεικνύει τα χαρίσματά του, τα αφήνει να φανούν όπως ακριβώς είναι - απόλυτα φυσικά!

Η ζωή της, ένα πλατύ χαμόγελο!

κλέλια ανδριολάτου χριστόφορος παπακαλιάτης

Γέλιο, γέλιο, γέλιο... Αυτό είναι το σήμα-κατατεθέν τής Κλέλιας, που ομορφαίνει τη ζωή αλλά και την ίδια. Δηλωτικό της ευτυχίας και της καλής της διάθεσης δεν λείπει από τις πόζες της στον φακό, που κι εκείνος τη λατρεύει. Η ίδια έχει μάθει να ζει τη ζωή στο κόκκινο, μέσα από πράγματα που αγαπά όπως είναι οι καλοκαιρινές διακοπές στη Χαλκιδική, στην Πάτμο και τώρα στους Παξούς, που δεν τους αλλάζει με τίποτα. Μάλιστα, περνά τον χειμώνα της με ένα μόνο όνειρο: Να φτάσει καλοκαίρι και να ξεχυθεί σε θάλασσες κι ακτές, να διασκεδάσει μέχρι το πρωί και να γελάσει με την καρδιά της. Ειδικά φέτος, που το πρόγραμμά της είναι απαιτητικό, με πολλαπλά γυρίσματα για τον νέο κύκλο του “Maestro” αλλά και την παράσταση “Μοτέλ” όπου πρωταγωνιστεί, το περιμένει πώς και πώς...