«Πήραν τηλέφωνο στην Barking και είπαν...» - Το άγνωστο επεισόδιο με φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου

Άφωνοι όλοι στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήραν τηλέφωνο στην Barking και είπαν...» - Το άγνωστο επεισόδιο με φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου

Με αφορμή την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη από το ταξίδι τους στην Ρώμη, η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί σε ταξίδι της στο Πήλιο.

Όπως εξομολογήθηκε, την έβγαλαν εν αγνοία της φωτογραφίες και στη συνέχεια κάλεσαν την Brarking Well για να της πουλήσουν.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για τις φωτογραφίες

«Να σας πω τώρα τι έγινε τώρα που ήμουν στο Πήλιο. Μαρία θα το πω! Ήμουν στο Πήλιο αυτή την εβδομάδα και με παίρνει η Μαρία και με ρωτάει που είμαι. Μου λέει πως πήραν τηλέφωνο στην Barking και είπαν: “έχουμε κάτι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου εδώ στο Πήλιο. Μια κοπέλα πήρε τηλέφωνο και είπε πως ήσασταν σε ένα καφέ και έβγαλε φωτογραφίες”. Λέω και εγώ τι της είπατε. “Η Σίσσυ είναι στην Barking, δεν θα τις αγοράσουμε. Να πάτε αλλού” και έκλεισαν το τηλέφωνο. Λέω εγώ: “Κάτσε κούκλα μου, να τις δούμε τις φωτογραφίες. Μην τις στέλνει από δω και από εκεί”.

Παίρνει μετά η Σόνια πίσω την κοπέλα: “Ναι, γεια σας. Τι φωτογραφίες είναι αυτές”. Εμένα με ρώτησε αν φοβόμαστε κάτι και της είπα πως ήμουν με τα παιδιά μου. Λέει η κοπέλα: “Να σας πω κάτι; Τα ανέβασε μόνη της. Πολύ καλύτερες είναι αυτές που ανέβασε. Δεν τις θέλετε τις δικές μου”. Θέλω να πω πως στα social πας τα ανεβάζεις από μόνη σου και τελείωσε η υπόθεση», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Πήλιο το καλοκαίρι - Που έμειναν

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους αυτή και η αλήθεια είναι πως το μέρος που βρίσκονται φαίνεται κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Γι' αυτό και σας βρήκαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι σας, ή θα δουλεύετε και θέλετε να ξεφύγετε για λίγες ημέρες είναι μια μοναδική επιλογή.

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp

Πήλιο camp Χρηστίδου

Το camp αλλά και η γύρω περιοχή έχει να προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Κολύμπι σε γνωστές αλλα και λιγότερο κοσμικές παραλίες, θαλάσσιες εκδρομές, καγιάκ, θεματικές βραδιές και πάρτυ. Ιστιοπλοία, πεζοπορία και ποδηλασία Βουνού για τους πιο τολμηρούς.

Πήλιο camp τιμέςΠήλιο camp choreftoΧρηστίδου διακοπές γιοιΧρηστίδου παιδιά

Οι τιμές

Χρηστίδου πήλιο

Χρηστίδου κάμπινγκ