«Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, Ευγενία Μανωλίδου» - Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φήμες που κυκλοφορούν

«Η λάσπη δούλεψε πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, Ευγενία Μανωλίδου» - Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φήμες που κυκλοφορούν

Το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν δίστασε να αναφερθεί και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα του διαδικτύου που έκαναν λόγο ότι χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου καθώς είχε πάρε μεγάλες διαστάσεις.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες μετά από το "χυδαίο ψέμα" που εξόργισε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Μάλιστα, είδαμε τον ίδιο νωρίτερα να παίρνει θέση δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ξέσπασε φανερά. Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να αναφερθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores».