«Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου και στην δεύτερη τον χαστούκισα» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου και στην δεύτερη τον χαστούκισα» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «After Dark» όπου "άνοιξε" την καρδιά της στον Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τις δύο προτάσεις γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά

«Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης. Επειδή είναι παραδοσιακός μου έκανε πρόταση αρραβώνα. Πήρα δύο δαχτυλίδια, αυτό είναι το φανταστικό. Τη δεύτερη φορά αυτό που έγινε και είναι αστείο, είναι ότι τον χαστούκισα. Ο λόγος είναι ότι ήταν μεγάλο το δαχτυλίδι. “Γιατί πήρες τόσο μεγάλο δαχτυλίδι;” του είπα, ότι ξοδεύτηκε».

«Ο Λευτέρης Πανταζής με την Ζώζα Μεταξά με...» - Οι πραγματικές σχέσεις του Μάριου Καπότση με τα πεθερικά του

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο και το γλέντι), και με αφορμή αυτό το γεγονός, αλλά και την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο δεύτερος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τετάρτη 19/10.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως γνώρισε την διάσημη τραγουδίστρια και εξήγησε πως την βλέπει ο ίδιος σε σύγκριση με το πως παρουσιάζεται και με το πως την βλέπει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας της δουλειάς της, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τις σχέσεις του με τους γονείς της καλής του.

«Ήταν προσωπικό όνειρό μου να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ονειρευόμασταν να φτάσουμε τόσο ψηλά. Σίγουρα στερείσαι από πολλά πράγματα αλλά γεμίζεις από πολλά συναισθήματα. Δεν πήγα ποτέ εκδρομή ως παιδί, γιατί είχαμε προπονήσεις. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια, είναι μια θεμελιώδης αξία. Ο αδερφός μου, οι γονείς μου, η Κωνσταντίνα και ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζώζα Μεταξά με στηρίζουν» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον γάμο του: «Είναι τυχερά αυτά. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω οικογένεια νωρίς. Με την Κόνι ταιριάξαμε από την αρχή.

Εγώ δεν τη βλέπω όπως παρουσιάζεται. Είναι διαφορετικό αυτό που περνάς σπίτι. Είναι πολύ αληθινή και αυτό πολλές φορές παρεξηγείται. Δεν με ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα, αλλά μπορείς να βάλεις τα όρια σου. Δεν άλλαξε κάτι με τον γάμο, συζούσαμε από πριν με την Κόνι».