«Δεν με ενδιαφέρει, μπούρδες» - Άστραψε και βρόντηξε ο Τάκης Παπαματθαίου σε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Σας παρακαλώ, είμαι και στην τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν με ενδιαφέρει, μπούρδες» - Άστραψε και βρόντηξε ο Τάκης Παπαματθαίου σε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το πρωί της Κυριακής (30/10) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάκης Παπαματθαίου όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να "δικάσει" τους παίκτες των ριάλιτι που βρίσκονται στη μικρή οθόνη αφού η κόντρα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Σάκη Κατσούλη καλά κρατεί.

Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου

«Έχω μια πορεία 40 και χρόνων στο θέατρο, που είναι αυτοί όλοι οι οποίοι αποφασίζουν το καστ για τόσες σειρές και δεν έχουν σκεφτεί να πάρουν τηλέφωνο τον Παπαματθαίου; Η τηλεόραση από μόνη της είναι ένα καταπληκτικό μέσο αλλά δυστυχώς την χειρίζονται άνθρωποι.

Δεν μπορείς να μου έχεις μέσα στο πρόγραμμα της τηλεόρασης το 80% ανούσια, αδιάφορα, κουτσομπλίστικα, χυδαία, σαχλαμάρες και το 10% να είναι ποιοτικό. Θα έπρεπε να είναι το ανάποδο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά! Μην μου μιλάτε για τέτοια παιχνίδια, σας παρακαλώ, γιατί είμαι και στην τηλεόραση. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω να ασχοληθώ. Μην μου αναφέρει ονόματα, όχι. Δεν θέλω τίποτα, εντάξει, μπράβο καλά κάνει. Μπούρδες».

Λίγα λόγια για τον Τάκη Παπαματθαίο

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν". Έχει τιμηθεί με: θεατρικό βραβείο "Δημ. Ψαθάς", Α΄ βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για τη μικρού μήκους ταινία For Electra's love στο φεστιβάλ του Seattle των ΗΠΑ (2016), έπαινο του Ομίλου για την UNESCO το 2016, για τη σκηνοθεσία του Σνίτσλερ με βότκα Τσέχωφ.
  • Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρχαίο δράμα και Αριστοφάνη στα Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στα διεθνή φεστιβάλ Φλωρεντίας, Βερολίνου, Αμβούργου, Άμστερνταμ, Βρυξελλών, Ζυρίχης, Σόφιας, Βουδαπέστης. Στη θεατρική του πορεία περιλαμβάνονται και έργα πρόζας Ελλήνων και ξένων δραματουργών κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, μουσικό θέατρο, επιθεώρηση.
  • Έχει διδάξει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό σε Δραματικές Σχολές και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ). Γνωστός για το πάθος του στο σκάκι, έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά και είναι πρωταθλητής Ελλήνων ηθοποιών στο άθλημα αυτό.