«Αυτά τα 213 ονόματα θέλω να βγουν από την τηλεόραση» - "Κόλαφος" ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την υπόθεση στον Κολωνό

«Ποιοι είναι αυτοί;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Αυτά τα 213 ονόματα θέλω να βγουν από την τηλεόραση» -

Το πρωί της Κυριακής (30/10) ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «OPEN Weekend» με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Μπακαλόγατος» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη, δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για την υπόθεση στον Κολωνό όπου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις να έρχονηται στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Κάνουμε μία κωμωδία και αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι ο κόσμος θέλει να γελάσει. Έχει γκώσει, βλέπεις τα δελτία ειδήσεων, παγώνεις, βλέπεις τις εκπομπές παγώνεις. Παρακολουθώ τα δελτία, όταν δεν είναι ο γιος μου παρών.

Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, το έλεγα και στην Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, με έχει γονατίσει. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα… Βασικά, επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, πολύ βίαια… Δηλαδή θα πήδαγα από το μπαλκόνι, θα σε έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνες. Κι ας πήγαινα φυλακή, κι ας πήγαινα στο χώμα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα.

Δεν ακουμπάς παιδιά, δεν ακουμπάς γυναίκα και δεν ακουμπάς μεγάλους ανθρώπους. Αυτά τα 213 ονόματα θα ήθελα η τηλεόραση να τα βγάλει, όχι να πηγαίνουν στο σπίτι του κοριτσιού. Ποιοι είναι αυτοί; Πώς πας; Φαντάζομαι ότι το κορίτσι θα ήταν 11 χρονών.

Εκεί στην περιοχή όλοι οι τύποι που ξέρουν ο καθένας με ποιον πάει, ποιος κοιμάται τα βράδια, δεν ήξεραν ότι ένα κοριτσάκι πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής; Δεν το είδε κανένας; Μα κανένας; Φταίει η κοινωνία, φταίει και η τηλεόραση και ο χώρος μας».

Συγκλονίζει η συνέντευξη του Θανάση Βισκαδουράκη για τα παιδικά του χρόνια

Μια συνέντευξη πραγματική κατάθεση ψυχής έδωσε σήμερα 28/9 ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Ελένη». Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια τα οποία τα πέρασε σε ορφανοτροφείο, για τις στερήσεις, τις σχέσεις του με τους γονείς του, αλλά και το πως κατάφερε να ορθοποδήσει στην ενήλικη ζωή του και να διαγράψει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Δεδομένων των δυσκολιών που έχει περάσει, αντιλαμβάνεται κανείς το πρόσφατο σοκ του όταν αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι του έκλεψαν το αυτοκίνητό του κάτω από το σπίτι του στον Περισσό, το οποίο είχε καταφέρει να αποκτήσει με πολύ κόπο και στερήσεις. Ευτυχώς όλα έληξαν καλώς και το αυτοκίνητο που είχε περάσει τα σύνορα, βρέθηκε μετά από συντονισμένο σχέδιο και προσπάθειες.

Είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»:

«Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω. Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια. Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν πέθανε η μαμά μου, μωρό παιδί βρέθηκα στο ορφανοτροφείο στη Θήβα. Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου μέχρι που πήγα Αθήνα για να περάσω περιοδεύων στο στρατό», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγγνώμη, δεν το περίμενα. Στην κηδεία του πατερά μου συνειδητοποίησα ότι μπορεί να απέτυχε ως μπαμπάς αλλά ένωσε τους κωφούς της Ελλάδας. Ο πατέρας μου έκανε το Σωματείο Κωφών το 1945 και είμαι υπερήφανος για αυτόν. Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973; Σαν παιδί στερήθηκα τη διασκέδαση, το προνόμιο να ζητάω δώρα, ήμουν μόνος μου. Δεν επιτρεπόταν να ονειρευτώ, υλικά αγαθά δεν υπήρχαν. Δεν μου επιτράπηκε να μάθω αγγλικά ή να σπουδάσω. Αγρίευα όταν με κοίταζαν λυπητερά».

Επιπλέον, ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την σχέση του με την θρησκεία και την Εκκλησία σχολίασε: «Από μικρό παιδί αγαπάω την Εκκλησία. Δεν άντεχα τις καλόγριες, έτρωγα πολύ ξύλο. Ήμουν πάντα το παπαδάκι του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Έδωσα στο παιδί μου το όνομα του Ιερώνυμου γιατί χωρίς αυτόν δεν ξέρω που θα ήμουν».

Τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor είπε: «Μόλις άκουσε η γυναίκα μου τα οικονομικά που έδιναν στο Survivor με έσπρωξε να πάω. Το Survivor μου επαναπροσδιόρισε αυτά που πίστευα, να αγαπώ το απλό και το μικρό».