Πρέπει να την κοίταζαν όλοι - "Τράβηξε" τα βλέμματα η Τατιάνα Στεφανίδου σε χαλαρές στιγμές της στο Ναύπλιο

Η ανακοίνωση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να επισκέφτηκε για άλλη μια φορά το Ναύπλιο, με αφορμή το τριήμερο.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο πού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, πόζαρε στον φακό φανερά ανανεωμένη και άκρως χαμογελαστή.

Από την άλλη, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα της φωτογραφία αλλά και το look που επέλεξε να φορέσει για την έξοδό της καθώς είναι αρκετά εντυπωσιακή -δείτε εδώ την πιο ακριβή τσάντα που έχει στην ντουλάπα της.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Μετράει τις μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου - Το τρυφερό παρατσούκλι που έβγαλε στην κόρη της Λυδία που είναι στη Νέα Υόρκη

Η στιγμή των σπουδών είναι πάντα μία δύσκολη περίοδος για κάθε γονιό, αφού συχνά χρειάζεται να αποχωριστεί για πρώτη φορά με το παιδί του. Το ίδιο συνέβη και με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, που είδαν την κόρη τους Λυδία, να φεύγει για σπουδές στη Νέα Υόρκη, πριν από λίγο καιρό. Η παρουσιάστρια μάλιστα βρέθηκε στο πλευρό της στην αρχή της σεζόν για να τη βοηθήσει, ωστόσο τώρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την κρατάνε πίσω στην Αθήνα. Η ίδια έκανε μια νοσταλγική ανάρτηση στο Instagram αναμένοντας να έρθουν τα Χριστούγεννα προκειμένου να ξαναβρεθούν.

Μαμά και κόρη έχουν σχεδόν αδερφικές σχέσεις, αφού και κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη, τις είδαμε να βγαίνουν σαν καλές φίλες, η ίδια με τα ρούχα της κόρης της και να απολαμβάνουν βόλτες, ψώνια και καφέ, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Προσπάθησα να μετρήσω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Μου φάνηκαν πολλές και είπα… άστο. Μου λείπεις ελαφάκι μου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με την κόρη της Λυδία