Ιβάν Σβιτάιλο: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Η συγκινητική αποκάλυψή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιβάν Σβιτάιλο: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Στον καναπέ της εκπομπής, «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR βρέθηκε καλεσμένος ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για στις δυσκολίες που συνάντησε στην ζωή του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη μάχη που έδωσε.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήθελα να αφομοιώσω τα πάντα. Ο χορός με έκανε να ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος που δεν ξέρει τη γλώσσα, έχει ξένο όνομα και δεν έχει κανέναν συγγενή στη νέα χώρα».

Μίλησε ακόμη για τη σύζυγό του, Σταυριάννα, που τον στήριξε στα δύσκολα, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του, μετά από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου».

«Δεν πήγα στο Survivor γιατί δεν θα ήθελα να...»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του επαγγέλματός του, στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα του ίδιου με τον Γιάννη Κακλέα, αλλά και για το Survivor.

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, ενώ είχε συμφωνήσει με την παραγωγή, για λόγους που δεν θυμάται, όλα ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος η καραντίνα για τον καλλιτεχνικό κλάδο. Είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις, ζούσα με επιδόματα και έχουμε μάθει να ζούμε και με λιγότερα», είπε αρχικά για την περίοδο της καραντίνας.

Και στη συνέχεια επισήμανε για το παιδί του: «Η κόρη μου τραγουδάει και δεν σταματάει».

«Οι επαγγελματίες πρέπει να πληρώνονται αλλά δεν ξέρω εάν κάποιος να συμμετέχει κάπου αφιλοκερδώς», ανέφερε έπειτα.

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω τον Γιάννη Κακλέα και είναι βαθιά ευγενικός και εάν είπε κάτι θα είχε δόση χιούμορ. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους λιγότερους που προπληρώνει τους συναδέλφους τους.

«Είχα πει ναι στην πρώτη προσέγγιση για το Survivor και είχαμε συμφωνήσει τα οικονομικά αλλά δεν θυμάμαι πώς καταλήξαμε και δεν πήγα. Ευτυχώς που δεν πήγα γιατί δεν θα ήθελα να με δει η Ελλάδα να βγάζω κυνόδοντες για ένα κομμάτι ψωμί», κατέληξε για το ριάλιτι επιβίωσης.