«Θα ήταν πιο έντιμο να ζητούσατε δημόσια συγγνώμη!» - Ο Σεφερλής "ξεφτίλισε" τον Κακλέα

«Θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ήταν πιο έντιμο να ζητούσατε δημόσια συγγνώμη!» - Ο Σεφερλής

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε με απόσπασμα από την νέα εκπομπή του Σεφερλή Super Mammy, ο ίδιος δέχτηκε νέα πυρά, αυτή τη φορά από τον Γιάννη Κακλέα. Θυμίζουμε πως ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και δήλωσε πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει κάποια αισθησιακή ταινία, παρά τον Μάρκο Σεφερλή.

Του απάντησε μέσω Instagram ο Μάρκος Σεφερλής

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μάρκος Σεφερλής, θέλησε να απαντήσει δημόσια στα αρνητικά σχόλια που έκανε για αυτόν ο Γιάννης Κακλέας.

«Γιάννης Κακλέας – Σκηνοθέτης. Θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ό,τι τον κάνει υπερήφανο και δεν τον προσβάλλει. Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κ. Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα πιο έντιμο να μου την ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας».

Κόλαφος ο Σταρόβας μετά τις κατηγορίες κατά του Σεφερλή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/4 ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο που τον "τσάκισε", μίλησε και για την σειρά Super Mammy στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει ακούσει πολύ άσχημα λόγια.

Η εν λόγω τηλεοπτική σειρά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αφού σύμφωνα με ορισμένη μερίδα κόσμου προσβάλει κάποιες κατηγορίες ανθρώπων.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα» συμπλήρωσε.