Γρηγόρης Μελάς: «Θα το λουστεί ο ΑΝΤ1» - Τα σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

«Δεν ήταν η σωστή περίοδος για τον ΑΝΤ1 να βγάλει ένα τέτοιο προϊόν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Μελάς: «Θα το λουστεί ο ΑΝΤ1» - Τα σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

Για την νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, Super Mammy, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Γρηγόρης Μελάς στον αέρα της Super Κατερίνα, μια σειρά που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς υπήρχαν αρκετά σημεία που αφορούσαν τον βιασμό και την παρενόχληση.

Τα σχόλια του Γρηγόρη Μελλά για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

«Παραδίνουμε όμως σημασία σε κάποια πράγματα που αν ήταν άλλη εποχή δεν θα δίναμε. Αν δεν ήταν ο Σεφερλής και ήταν κάποιος άλλος, ίσως να μην του δίναμε αυτήν την τρομακτική σημασία. Ίσως ήταν και λίγο χοντροκομμένο το συγκεκριμένο αστείο και τελικά δεν έδωσε και τίποτα. Θα μπορούσε να το είχε αποφύγει.

Σε αυτήν την περίοδο του politically correct μην ακυρώνουμε τη δραματολογική ανάλυση κάποιων έργων. Έτσι μπορεί να ακυρωθεί και ο Αριστοφάνης. Έχει σημασία από ποιο πρίσμα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένος άνθρωπος τρώει από τα έτοιμα. Κάνει Δελφινάριο μέσα σε ένα project. Εκεί είναι οι ευκολίες του. Ο ΑΝΤ1 παίρνει ένα προϊόν του BBC λίγο παλιό και το κάνει Δελφινάριο. Δεν ήταν η σωστή περίοδος για τον ΑΝΤ1 να βγάλει ένα τέτοιο προϊόν. Επιλογή του. Θα το λουστεί σε όλη την επιτυχία ή αποτυχία του» δήλωσε ο Γρηγόρης Μελάς.

Απόφαση κόλαφος από τον ΑΝΤ1 για το Super Mammy και την επόμενη σεζόν

Αμφιταλαντευόμενη ήταν μέχρι πρότινος η παραμονή του Super Mammy στον ΑΝΤ1, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά. Οι νέες πληροφορίες, επιβεβαιώνουν το προ ολίγων ημερών αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Παρά το γεγονός πως από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις ρατσιστικές και σεξιστικές ατάκες της, συνεχίζει και σημειώνει αρκετά αξιοπρεπή νούμερα και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να του δώσει από τώρα το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως το “χιούμορ” με την ατυχή φράση περί βιασμού που παρέπεμπε σε αντιλήψεις του 1980, όπως μεταδόθηκε στο πρώτο επεισόδιο, θεωρείται ως ένα λάθος που δεν επαναληφθεί στη συνέχεια του προγράμματος.