«Είμαι έτοιμη και για...» - Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, γνωστοποίησε πως το τριήμερο το πέρασε στην Κύθνο.

Φυσικά, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε τις τελευταίες βουτιές πριν αποδεχτεί πως ο χειμώνας είναι προ των πυλών μιας και η θερμοκρασία σιγά, σιγά αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο αισθητή αφού ο υδράργυρος κατεβαίνει.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«30/10/2022 Γιατί αν είναι να βουτήξεις καντο στο σωστό σημείο! Στο Αιγαίο! Αισθητά παγωμένο σε σχέση με ένα μήνα πριν, αλλά τόσο αναζωογονητικό! Τώρα ναι! Είμαι έτοιμη και για χειμώνα και για αλλαγή της ώρας…».

Τα μάτια τους είναι ολόιδια - Η μοναδική φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον πατέρα της

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, παρότι προτιμά να έχει την προσωπική της ζωή και τις ιδιωτικές της στιγμές μακριά από την δημοσιότητα… κατά καιρούς εμφανίζεται και με δικά της πρόσωπα όπως η οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα με τους γονείς της.

Από την μία έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για τον αδελφό της, ο οποίος μάλιστα την έχει κάνει και θεία ενώ πρόσφατα είχε ανεβάσει φωτογραφία και με την μητέρα της.

Ωστόσο ποτέ δεν έχουμε μάθει κάτι για τον πατέρα της! Υπάρχει όμως στο διαδίκτυο φωτογραφία του. Μπορεί να μην μοιάζουν ιδιαίτερα ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια έχει πάρει από εκείνον το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό του προσώπου της! Ποιο είναι αυτό; Φυσικά τα υπέροχα μάτια της.

Δείτε εδώ την φωτογραφία.