Κοινωνία Ώρα Mega: "Σήμερα δεν θα είναι μαζί μας η κυρία Βούλγαρη" - Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega:

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη έπεσαν οι τηλεθεατές της πολύ πρωινής εκπομπής του Mega, Κοινωνία ώρα mega, (που κάνει συγκλονιστικά νούμερα) αφού ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε στο ξεκίνημα της εκπομπής πως η συμπαρουσιάστριά του, Ανθή Βούλγαρη δεν βρίσκεται στο πλευρό του σήμερα.

Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε ο ίδιος η δημοσιογράφος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και πήγε να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις.

«Όπως βλέπετε, αυτό το υπέροχο πλάσμα δίπλα μου, δεν υπάρχει σήμερα. Κάτι μια μικρή αδιαθεσία, κάτι κάτι προγραμματισμένες εξετάσεις, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας η κυρία Ανθή Βούλγαρη», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ενώ συνέχισε:

«Και η αλήθεια είναι ότι μας λείπει πάρα πολύ. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά τα πράγματα».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ανθής Βούλγαρη στο περιοδικό YOU

Φωτογραφήθηκες με ζωάκια από το καταφύγιο «A Little Shelter». Ήθελες να περάσεις κάποιο μήνυμα μέσα απ' αυτή τη φωτογράφιση;

Ναι. Τον τελευταίο καιρό ακούμε, σχεδόν καθημερινά δυστυχώς, για κακοποιήσεις και νομίζω πως πρέπει να προβληματιστεί η πολιτεία, αλλά και ο καθένας από εμάς, για την παιδεία μας και τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόζωος για να μην κακοποιείς ένα ζωντανό, νομίζω είναι χρέος μας, όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα και επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι. Είμαι πολύ εκνευρισμένη με το συγκεκριμένο θέμα, πραγματικά έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, είναι κάτι απάνθρωπο και τερατώδες.

Πώς αντέδρασες όταν άκουσες πρώτη φορά ότι ήταν αντιδήμαρχος μάλιστα εκείνος που έσερνε το γαϊδουράκι;

Προβληματίστηκα για την ασυδοσία που μπορεί να υπάρχει και πόσο μπορεί να πιστεύουν ορισμένοι ότι είναι υπεράνω των νόμων και όλων των πλασμάτων. Βεβαίως, οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης, αμέσως μόλις έλαβε γνώση, έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους. (δείτε εδώ το αποτρόπαιο βίντεο με το γαϊδουράκι)