Όλη η αλήθεια: Γιατί αναβλήθηκε τελικά το Σάββατο 29/10 η συναυλία 50 Cent & Κωνσταντίνου Αργυρού

"Ήταν τόσο ακριβείς οι όροι του συμβολαίου του 50 Cent που..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία του 50 Cent & του Κωνσταντίνου Αργυρού, το βράδυ του Σαββάτου, έσκασε μια ανακοίνωση από την Panik Records που ανήγγειλε πως η συναυλία αναβάλλεται και προγραμματίστηκε για το βράδυ της Κυριακής 30/10, όπως και συνέβη τελικώς.

Η ανακοίνωση ανέφερε πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 31/10 στο Happy Day αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία τελικά

«Η όλη αναβολή, γιατί συζητήθηκαν διάφορα στα social media για το ότι δεν είχε την προπώληση που αναμενόταν, είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες τεχνικές, δεν έλεγε ψέματα η εταιρία. Ούτε το έγραψε για να προφασιστεί κάτι άλλο σε σχέση με την πραγματικότητα. Υπήρχε ένα θέμα με το stage. Ήταν τόσο ακριβείς οι όροι του συμβολαίου του 50 Cent, που έχει έναν manager που όταν έχει βιοποριστεί στην Αμερική ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, όταν είδε ότι κάτι πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε, τα άλλαξε. Και από τη στιγμή που υπήρχε και η διαθεσιμότητα του Ο.Α.Κ.Α. και οι περισσότεροι που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια θα μπορούσαν…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την Panik Records.