Αναβλήθηκε η σημερινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβλήθηκε η σημερινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 29/10 η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού μαζί με τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή 50 Cent (που είχε προκαλέσει οργή στα media ). Σχετική ανακοίνωση έβγαλε η Panik Records, καθώς η συναυλία γίνεται για τα 40 χρόνια ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της Panik για την ακύρωση της συναυλίας Αργυρού και 50 Cent

«Η αποψινή συναυλία των 50 Cent και Κωνσταντίνου Αργυρού μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές, που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και τη εκ νέου διάθεση του σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μία μοναδική συναυλία» έγραψε η Panik στο Instagram.

Συναυλία 50 Cent Αργυρού ακύρωση

Οργή για την εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο - Πόσο πλήρωσαν να τον δουν

Στην εκπομπή του ALPHA, Alpha Τώρα είχε μιλήσει η μητέρα ενός κοριτσιού για την συγκινητική στιγμή που έζησε η κόρη της στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού σε συναυλία του, ωστόσο στην ίδια εκπομπή τα νέα που μεταφέρθηκαν για την εμφάνιση ενός πασίγνωστού ράπερ στη Μύκονο, δεν ήταν το ίδιο ευχάριστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50 Cent κλήθηκε να τραγουδήσει για δύο ώρες σε γνωστό μαγαζί του νησιού, λαμβάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ, όμως παρουσιάστηκε μονάχα για μισή ώρα, εξαγριώνοντας το πλήθος που περίμενε με ανυπομονησία να τον δει και να τον απολαύσει από κοντά.

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο… Απογοητευτήκαμε, άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου 2 ώρες και κουραστήκαμε όλοι.

Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά τον έψησαν στο περίπου να ξαναβγεί κι ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg… Γενικά έτσι είναι οι ράπερ, δεν είναι επαγγελματίες», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv.