Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή - Η σχέση τους έχει τελειώσει από το καλοκαίρι αλλά ανακοινώθηκε σήμερα 31/10 στο Πρωινό Μας

Έχει κάνει μάλιστα ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή - Η σχέση τους έχει τελειώσει από το καλοκαίρι αλλά ανακοινώθηκε σήμερα 31/10 στο Πρωινό Μας

Έναν χωρισμό που δεν περιμέναμε έγινε γνωστός σήμερα 31/10 το πρωί στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.

Χώρισαν Πάνος Μουζουράκης & Τζίνα Βαρελά

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και Τζίνα Βαρελά, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια σχέσης φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό λόγω της απουσίας της Τζίνας από τα γυρίσματα των επεισοδίων του The Voice.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη κρίση της σχέσης τους (δείτε εδώ την τελευταία κοινή εμφάνισή τους).

«Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά δεν είναι μαζί, έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι. Ο Πάνος μαθαίνω ότι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα και γύρισε σελίδα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Τι είχε πει ο Μουζουράκης για το ενδεχόμενο του γάμου

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».