«Θα τον θυμάμαι πάντα...» - Θρήνος για τον Χάρη Ρώμα

«Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο θάνατος του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε την εδώ).

Η αναφορά του Χάρη Ρώμα στον χαμό του Ηλία Ζερβού

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά.

Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Ηλίας Ζερβός (Κωνσταντινούπολη, 29 Νοεμβρίου 1956) ήταν Έλληνας ηθοποιός. Είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργάζεται με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Πέθανε ο Ηλίας Ζερβός

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου. Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.