«Είστε με τα καλά σας;» - Χαμός στον αέρα του Πάμε Δανάη με την Δέσποινα Βανδή

Η φάρσα δεν πήγε και πολύ καλά...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είστε με τα καλά σας;» - Χαμός στον αέρα του Πάμε Δανάη με την Δέσποινα Βανδή

Φοβερό γέλιο έριξε το πρωί της Δευτέρας 31/10 η παρέα του Πάμε Δανάη, καθώς η Δέσποινα Καμπούρη έχασε στις αποστολές και θα έπρεπε να υποστεί την ποινή. Συγκεκριμένα, έπρεπε να καλέσει στο τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή -η οποία πέρασε το 3ημερο στην Ρώμη μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη- και να κλείσει ένα τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, για 20 άτομα τσάμπα.

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή στην φάρσα του Πάμε Δανάη

Η ίδια δίστασε στην αρχή να το κάνει, ωστόσο έπρεπε για αυτό και την πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής. «Είστε με τα καλά σας;», ακούστηκε η φωνή της Δέσποινας Βανδή και αμέσως όλοι έσκασαν στα γέλια, καθώς τους αποκάλυψε πως η κόρη της Μελίνα έβλεπε την εκπομπή και την ειδοποίησε για τη φάρσα.

Ωστόσο, η Δέσποινα Καμπούρη, δεν έχασε ευκαιρία και ζήτησε το τσάμπα τραπέζι.

Η απάντηση της Δέσποινας Καμπούρη στις φήμες για τις στημένες φάρσες του Πάμε Δανάη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Παρασκευής 14/10 η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φάρσες της εκπομπής Πάμε Δανάη και κατά πόσο είναι αυθόρμητες ή στημένες, με αφορμή μερικές σπόντες που είχε πετάξει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.

Η παρουσιάστρια λοιπόν έδωσε μια πολύ σαφή απάντηση από την πλευρά της.

«Έχετε δει ποτέ τις φάρσες του Πάμε Δανάη; Πιστεύετε ότι είναι στημένες; Σας το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι στημένες. Χθες ήταν η δική μου ποινή και τη μέρα που πήγα στην εκπομπή μου ανακοίνωσαν την ποινή μου, δεν το ήξερα από πριν», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη.