«Πάνε καλά τα πράγματα...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης

Εξέφρασε για ακόμη μια φορά την επιθυμία της να γίνει μανούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάνε καλά τα πράγματα...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης

Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της σημερινής 31/10 της εκπομπής (στην οποία είδαμε και μια απουσία), με αφορμή μερικές ερωτήσεις των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κάποια στιγμή άρχισε να ζεσταίνεται με την ομάδα της να της αφιερώνει το τραγούδι «Έχω κάψες…» αλλά και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου να την ρωτάει αν... είναι έγκυος.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια φυσικά απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι παιδί μου, τι έγκυος; Δεν είμαι έγκυος… Από τον κρίνο; Κάποια άλλη έγκυο έχουμε;».

Λίγο αργότερα, με αφορμή ένα βίντεο με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Μακάρι να με αξιώσει και μένα ο Θεός να κάνω παιδάκι. Με πήρε χθες η γιαγιά μου και μου είπε να πάμε σε θαυματουργό μοναστήρι γιατί λέει στη δουλειά μου πάνε καλά τα πράγματα αλλά στα προσωπικά μου υπάρχουν κάποια θέματα. Να προχωρήσω γιατί κοντεύω τα 40, άρχισε κάτι τέτοια».

Η αποκάλυψη της για το μέλλον της ως μαμά

Εννέα μήνες πριν η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως πραγματοποίησε την κατάψυξη των ωαρίων της συγκινώντας με την πράξη της, αλλά και με το γεγονός πως η επιθυμία της να γίνει μητέρα είναι τόσο μεγάλη που θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει.

Την Δευτέρα 17/10 το πρωί, στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, το θέμα της συζήτησης του πάνελ ήταν η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη. Με αφορμή, λοιπόν, την εικόνα και την κατάστασή της, η παρουσιάστρια εξέφρασε μία δική της επιθυμία, αναφερόμενη σε μία δική της πιθανή εγκυμοσύνη.

«Όταν βλέπω γυναίκα με κοιλίτσα τρελαίνομαι. Έβλεπα τα Stories της Ιωάννας Τούνη αλλά δεν την παρακολουθούσα και τόσο φανατικά. Τώρα μπαίνω και τα βλέπω όλα γιατί μου αρέσει η εικόνα με την κοιλίτσα», ανέφερε αρχικά. Και συμπλήρωσε αμέσως: «Μακάρι, αν μείνω ποτέ έγκυος, να μπορέσω να πάω μέχρι τέλος την εκπομπή».