«Δεν τιμάει τον Ντάνο να λέει αυτό το πράγμα» - "Κόλαφος" ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Πήρε θέση στην κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν τιμάει τον Ντάνο να λέει αυτό το πράγμα» -

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στα γενέθλια της Σοφιάνας Αβραμάκη και αναφέρθηκε στο Survivor All Star αλλά και σε μερικούς παίκτες, όπως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και στην κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη.

Η αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου στον Αγγελόπουλος & το Survivor All star

«Είναι πάρα πολλά τα άτομα που έχουν υπογράψει. Παίκτης του Survivor πήγε μόνος του χωρίς να τον καλέσει η παραγωγή και είπε “ήρθα να υπογράψω”. Ήταν από το δικό μας το Survivor. Τον Ντάνο δεν τον τιμά να λέει ότι δεν ξέρει τον Σάκη Κατσούλη, τον νικητή του Survivor 4.

Η παραγωγή που σου έχει κάνει διάσημο και σου έχει δώσει ψωμί να φας, δεν το αναγνωρίζεις. Πώς μπορείς να μην το παρακολουθείς; Είχε βουίξει ο τόπος με τον Σάκη Κατσούλη, έφτανε 60% τηλεθέαση το Survivor 4 και ο Ντάνος δεν έχει ακούσει το όνομα του Κατσούλη;

Δεν μπορώ να πω αν θα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα. Ο Τριαντάφυλλος δεν θα έπρεπε να πάρει αυτά τα λεφτά. Όλοι πρέπει να πάρουν τα ίδια λεφτά. Ο Ντάφυ είναι διάσημος τραγουδιστής, αλλά εγώ είμαι πολύτεκνος. Η δική μου θυσία είναι μεγαλύτερη από του Ντάφυ», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τα tweets κατά του Survivor All Star

Το Survivor All Star ετοιμάζεται για να έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Δεκέμβρη (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) και ήδη έχουν ανακοινωθεί κάποια ονόματα (δείτε εδώ τους πρώτους 7). Ωστόσο, γνωρίζουμε πως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα, δεν θα συμμετέχει τελικά: Ο Ντάνος.

Η είδηση αυτή, συν, η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ αυτού και του Σάκη Κατσούλη, έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές που περίμεναν πως και πως την επιστροφή του αλλά όπως φαίνεται δεν είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές του Ατζούν.