«Έφυγες νωρίς...» - Βαρύ πένθος για την Ελένη Ράντου

Το "αντίο" στον παλιό της συνεργάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Ηλίας Ζερβός, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός από το κοινό μέσα από τον ρόλο του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού στο Κωνσταντίνου και Ελένης, άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 31/10 και έκτοτε βαθιά θλίψη και πένθος έχουν σκορπιστεί στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ ποια είναι η αιτία για τον θάνατό του).

Η Ελένη Ράντου είχε συνεργαστεί μαζί του στην ίδια σειρά για πολλά χρόνια, επομένως η απώλειά του δεν πέρασε απαρατήρητη και η ίδια θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook να τον αποχαιρετήσει και να μιλήσει για την γνωριμία τους.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον θάνατο του Ηλία Ζερβού

«Έφυγες νωρίς … Καλό ταξίδι Ηλία μου. Υπέροχος συνάδελφος, υπέροχος άνθρωπος»,

Ελένη Ράντου Ηλίας Ζερβός
Facebook / Ελένη Ράντου

Η τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο θάνατος του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κάτι που έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε την εδώ).

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και με αφορμή τον ρόλο του είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» και μάλιστα είχε «λυγίσει» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός.