«Αυτό με φόβισε κι έμεινε για πάντα στο μυαλό μου» - Σοκάρει η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όλα όσα δήλωσε για την συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό με φόβισε κι έμεινε για πάντα στο μυαλό μου» - Σοκάρει η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε η Μιμή Ντενίση την Δευτέρα 31/10 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της σπουδαίας ηθοποιού με μπικίνι).

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε πως η συνεργάτιδά της ήταν ένα πρόσωπο με πολύ χιούμορ, όμως υπήρχαν πολλά άλλα στοιχεία της τα οποία της δημιουργούσαν ένα περίεργο συναίσθημα για εκείνη, κάτι σαν φόβο. Μάλιστα, εξήγησε πως αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ.

Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μου έκαναν καλό μετά. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, είχε απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και όταν μπήκε το κοινό, μαζεύτηκε κι έκανε κάτι άλλο. Το έργο δεν είχε τρομακτική επιτυχία, ήταν και ο μεγάλος σεισμός τότε, το 81», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που έβλεπα, ότι φοβόταν μήπως αλλάξει την εικόνα της και δεν τη θέλει το κοινό, ο φόβος και η ανησυχία κάθε μέρα του αν ήμασταν πρώτοι σε εισπράξεις, αυτό ήταν κάτι που με φόβισε κι έμεινε για πάντα στο μυαλό μου».

Το άγνωστο ειδύλλιο της σταρ με γνωστό δημοσιογράφο

Το ειδύλλιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με γνωστό δημοσιογράφο που είχε απασχολήσει πριν πολλά χρόνια. Ήταν από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς και πλέον Ελληνίδες σταρ, ενώ οι άνδρες "σφαζόντουσαν στην ποδιά" της.

Δείτε με ποιον είχε ειδύλλιο εδώ.