«Καλά κάνει και...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι είπε για την απουσία της από το "γυαλί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου / Παναγιώτης Χατζηδάκης
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου / Παναγιώτης Χατζηδάκης

Στην εφημερίδα Real Life μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ένας από τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην περίοδο που πέρασαν μαζί μπροστά στο "γυαλί", αλλά και στην απόφαση της παρουσιάστριας να απέχει από την τηλεόραση αυτό τον χρόνο.

Το όνομα της εντυπωσιακής αυτής γυναίκας το τελευταίο διάστημα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας της αποκάλυψης του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη, αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου για την κόντρα τους, όμως ο δημοσιογράφος θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα, καθώς την σέβεται πολύ.

Τα σχόλια του Παναγιώτη Χατζηδάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Θέλω να σου το εξηγήσω, γιατί έχω μιλήσει πολλές φορές για την Ιωάννα. Αρχικά θα σου πω πως μίλησα, γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την εκπομπή να πω αυτά που ήθελα κι αυτό με πείραξε. Δεν μπορώ να την κρίνω ως θεατής, όμως θα σου πω κάτι ότι -κατά τη γνώμη μου- καλά κάνει και απέχει. Το κάνω κι εγώ και πιστεύω πως, όταν βλέπεις τα πράγματα από μακριά, έχεις πιο καθαρή εικόνα» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Η Ιωάννα ήθελε να δείξει όλες τις ικανότητές της σε μικρό χρονικό διάστημα κι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό».

Ιωάννα Μαλέσκου

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας μετά το τέλος από το ΣΚΑΙ

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 12/10 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έσπασε την σιωπή της τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, για το αν θα επιστρέψει σύντομα, αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο.

Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο.

Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά.

Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά», κατέληξε η πρώην παρουσιάστρια.