«Θα υπάρχει πάντα μέσα μας και γύρω μας...» - Θρήνος για την Άννα Ανδριανού

Έφυγε από τη ζωή ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Άννα Ανδριανού μπορεί να μην έκανε ποτέ δικά της παιδιά (δείτε εδώ γιατί), όμως είχε αποκτήσει ένα γατάκι, το οποίο φρόντιζε σαν να είναι το "σπλάχνο" της. 20 χρόνια μετά την ημέρα που αυτό μπήκε στη ζωή της, έφυγε από τη ζωή και η θλίψη της ηθοποιού είναι ανείπωτη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία τους και την συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση της Άννας Ανδριανού για την απώλεια της γάτας της

«Τζίντζερ... Είκοσι χρόνια μαζί... και τώρα φεύγει για το φως στο οποίο πάντα ανήκε. Ποτέ δεν έκανε τίποτα επιθετικό. Αγαπούσε όλα τα πλάσματα, ακόμα και τα πουλιά. Ήρθε κοντά μας, μωράκι μέσα από μια συμπαντική συγκυρία και για 20 χρόνια ήταν ο μετρονόμος που έδινε στην ζωή μας τον τόνο της αγάπης και της αρετής. Η παρουσία της μας έκανε καλύτερους και πιο σοφούς. Όπως και τώρα η αποχώρησή της. Θα υπάρχει πάντα μέσα μας και γύρω μας...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Ανδριανού
Facebook / Άννα Ανδριανού

«Πέθανε στην αγκαλιά μου! Τον τελευταίο χρόνο...»

Η ηθοποιός Άννα Ανδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα που έχει φύγει από την ζωή, αλλά και στον σύντροφό της.

«Το Γιάννη τον ερωτεύτηκα κι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Είμαστε μαζί 25 φανταστικά χρόνια. Όταν ήμουν μικρή είχα παντρευτεί από έρωτα, τον Γιάννη Βούρο. Είναι άριστη η σχέση μας, τον αγαπώ πολύ, είναι σαν αδερφός μου. Παρότι χωρίσαμε πολύ σύντομα σε ένα χρόνο, σταθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σε πράγματα που μας συνέβαιναν», εξομολογήθηκε.

«Ήταν φανταστική η σχέση με τον πατέρα μου και νομίζω η μεγαλύτερη τύχη. Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ζήσαμε και μαζί γιατί τον τελευταίο χρόνο, είχε ένα κινητικό πρόβλημα κι έμεινε μαζί μας. Εδώ ήταν ο χώρος του. Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει άλλος άνθρωπος που να μου δώσει τόση μεγάλη ευτυχία, αισιοδοξία, αγάπη, ευτυχία και χαρά», αποκάλυψε συγκινημένη.