Άννα Αδριανού: Ο πραγματικός λόγος που δεν έκανε παιδιά

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Άννα Αδριανού: Ο πραγματικός λόγος που δεν έκανε παιδιά

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend", η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 21/6. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με την καριέρα της, την μητρότητα, αλλά και το κίνημα του ελληνικού #metoo.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για την μητρότητα, μιας και η ίδια δεν έχει αποκτήσει ένα δικό της παιδί, ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει πλέον ο, τι θέλει στη ζωή της. Έχει μιλήσει και για την πιθανότητα να υιοθετήσει. Η ίδια επίσης μίλησε για το ελληνικό #MeToo, σημειώνοντας πως δεν έχει δεχθεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις της Άννας Αδριανού

Η Άννα Αδριανού είπε χαρακτηριστικά: «Tο βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ. Γιατί όμως και να χτυπήσει; Όχι, έχω ότι θέλω. Το γεγονός ότι δεν έκανα ένα βιολογικό παιδί, δεν μου έχει απαγορέψει να έχω σταθεί και να έχω πάρα πολύ καλή σχέση σχεδόν μητρική με ένα, δύο, τρία κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι κόρες μου».

«Ο πατέρας μου είχε μια απίστευτη ικανότητα, που την είχε από φυσικού του και όχι δουλεμένη, να βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και στα πιο δύσκολα και στα πιο τραγικά πράγματα».

«Δεν μου συνέβη ποτέ κάποια ακραία συμπεριφορά στη δουλειά μου. Μπορούσα να διαισθανθώ τα πράγματα από πριν και απέφευγα τις κακοτοπιές. Πολλές φορές παίζουμε με τη φωτιά οι άνθρωποι θεωρώντας ότι δεν θα καούμε. Ο πατέρας μου μού έμαθε, επίσης, πάντα ότι οτιδήποτε θες να κάνεις ή δεν θες να κάνεις να είμαι σίγουρη ότι θα έχω να πληρώσω το αντίτιμο».

«Μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί...»

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους γάμους της, αλλά και για την προσωπική της επιλογή στο να μην αποκτήσει κάποιο παιδί.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο.

Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι στα πράγματα, είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα στους γάμους μου μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου».

Η Άννα Αδριανού είπε στη συνέχεια: «Σε ένα διαζύγιο οι άνθρωποι πονάνε περισσότερο γιατί τους τσακίζει το αν θα ξαναείναι ευτυχισμένοι. Όταν κλείνει μια πόρτα στη ζωή, όπου κι αν κλείνει ανοίγει μια άλλη.

Οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν παιδί. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα».

«Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών, την ίδια περίοδο πέθανε ο αδερφός μου. Ξαφνικά ο πατέρας μου έγινε μπαμπάς και μαμά. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί δεν έχασε εμένα που ήμασταν πιο κοντά τόσα χρόνια».