Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ο Γιάννης Μάρκου διαπληκτίζεται με τον 26χρονο έξω από την καντίνα και τον μαχαιρώνει

Δείτε το εδώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ο Γιάννης Μάρκου διαπληκτίζεται με τον 26χρονο έξω από την καντίνα και τον μαχαιρώνει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιάννη Μάρκου. Ο ΑΝΤ1 έβγαλε βίντεο ντοκουμέντο την ώρα του διαπληκτισμού του επιχειρηματία με τον 26χρονο (δείτε τις πρώτες δηλώσεις του κατηγορούμενου) και στην συνέχεια την φυγή του με τον 19χρονο συνεργό του.

Συγκεκριμένα, φαίνεται καθαρά ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου να αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονα στον 19χρονο. Εκείνη τη στιγμή ξεκινάνε όλα.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια τον επιχειρηματία.

Το βίντεο ντοκουμέντο με τον διαπληκτισμό του Γιάννη Μάρκου με τον 26χρονο

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 26χρονου

Στην εκπομπή το «Πρωινό» μίλησε σήμερα ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο δικηγόρος του 26χρονου που επιτέθηκε με 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης είχε πάρει την απόφαση να παραδοθεί (δείτε εδώ για πότε πήρε προθεσμία να απολογηθεί) ενώ η μοναδική του σκέψη είναι η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία.

«Ήταν ειλημμένη η απόφαση του να παραδοθεί από όταν επικοινώνησε μαζί μου χθες το βράδυ. Ήταν ακόμα βέβαια σοκαρισμένος και σε συναισθηματική αναταραχή εντούτοις είχε πάρει την απόφαση ότι ήθελε να παραδοθεί στις αρχές. Γνωρίζαμε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως από τον αρμόδιο ανακριτή. Υπήρχε η σκέψη μήπως εμφανιστεί τη Δευτέρα το πρωί στον ανακριτή εν τούτοις όμως ο ίδιος επέμενε ότι ήθελε να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών όσο το δυνατόν συντομότερα».

Πού αποδίδει την πράξη στην οποία προέβη: «Σε ανθρώπινο επίπεδο και πέραν του νομικού αυτό που προέχει είναι η ταχεία ανάρρωση του παθόντος. Σίγουρα θέλει να συνδράμει θέλει να βοηθήσει ενεργά τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές»

Έχει εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο επιχειρηματίας που επιτέθηκε; Να ζητήσει κάποια συγνώμη; «Το μόνο που είπε από τη στιγμή που παραδόθηκε είναι αν είναι καλά ο παθών αν έχει ξεπεράσει το κίνδυνο και αν σε κάθε περίπτωση είναι καλά στην υγεία του και περιμένει ταχεία ανάρρωση. Το μοναδικό το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι καλή πορεία της κατάσταση υγείας του παθόντος».