«Με πήραν τηλέφωνο και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Φανερά ενοχλημένη μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με πήραν τηλέφωνο και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε την Τζούλια Νόβα και κοσμική εκδήλωση και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, την ρώτησαν και για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η ξανθιά καλλονή δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα για το γεγονός, με αποτέλεσμα να κάνει ανάρτηση - ανακοίνωση στο προφίλ της στο Instagram.

Χθες ωστόσο Δευτέρα 31/10, η Τζούλια Νόβα θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως να δίνει πολλές πληροφορίες.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για τον Γιάννη Μάρκου

«Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» είπε η Τζούλια Νόβα.

«Ο Γιάννης Μάρκου ήταν λουσμένος στο αίμα, αν αργούσαν λίγα λεπτά θα είχε υποστεί...»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα ο Γιάννης Μάρκου, μετά τις πάνω από 15 μαχαιριές που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10 σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 58χρονος, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει σε καταστολή.

Ο 26χρονος δράστης παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 στις Αρχές και πήρε προθεσμία για την υπερασπιστική του γραμμή (δείτε εδώ πότε). Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την κατάσταση της υγείας του πελάτη του.

«Η συγκεκριμένη επίθεση και έτσι όπως προκύπτει από τα δεδομένα ήταν απρόκλητη και φαίνεται να είναι ασύνδετη με το γεγονός ότι μία ώρα πριν την επίθεση βρίσκονταν σε έναν άλλο χώρο εστίασης, ο δράστης και το θύμα.

Ήταν τόσο σοβαρό το κόψιμο στην μηριαία αρτηρία, -γι΄ αυτό σας είπα ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να ήξερε τι έκανε- που εάν είχαν καθυστερήσει για λίγα λεπτά να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ήταν λουσμένος στο αίμα ο Γιάννης Μάρκου όταν έφτασε στο νοσοκομείο».