«Ο δημοσιογράφος τού μετέφερε...» - Η τοποθέτηση της Μαριαλένας στην κόντρα Σάκη Κατσούλη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Έχει βάλει την τελεία του...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο δημοσιογράφος τού μετέφερε...» - Η τοποθέτηση της Μαριαλένας στην κόντρα Σάκη Κατσούλη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα του Σάκη Κατσούλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος στην Super Κατερίνα και την απάντηση του πρώτου στην ίδια εκπομπές στην συνέχεια.

Όπως ανέφερε η αθλήτρια, τα λόγια του μεταφέρθηκαν λάθος με αποτέλεσμα να υπάρξει παρεξήγηση και ο αγαπημένος της βλέποντας τελικά τι ακριβώς είπε, έβαλε τελεία και ζητάει συγγνώμη αν τα λόγια του τον πλήγωσαν.

Όσα είπε η Μαριαλένα για την κόντρα Κατσούλη - Αγγελόπουλου

«Ο Σάκης, νομίζω, έχει βάλει την τελεία του, δεν θέλει να το συνεχίσει αυτό που έχει γίνει γιατί μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση. Ο Σάκης δεν άκουσε όλη τη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος τού μετέφερε τη δήλωση “ο Σάκης Κατσούλης μού είναι ένας άγνωστος άνθρωπος”. Κι επειδή έχουν συναντηθεί σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού κι έχουν πει κι ένα γεια, ο Σάκης ψιλοστεναχωρήθηκε», είπε αρχικά.

«Από εκεί και πέρα, αφού άκουσε όλη τη συνέντευξη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι “δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω προσωπικά”. Οπότε, γι’ αυτό σας λέω ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και νομίζω ότι ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του. Και είπε κιόλας ότι αν έχει πειράξει κάποιον με τα λεγόμενά του, του ζητάει και συγγνώμη», είπε στη συνέχεια.

Η εξήγηση που έδωσε ο Γιώργος μετά από όσα σημειώθηκαν

O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με σκοπό να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τις κατάλαβε όπως φαίνεται εντελώς διαφορετικά.

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε.

Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Μάλιστα, τοποθετήθηκε και στα face δημοσιεύματα που γράφτηκαν για μια ταινία του Σμαραγδή, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης μέσα από ανακοίνωση του να τον "σφάξει με το γάντι".

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων